وکیل مهاجرتی در اخذ ویزای توریستی و گرفتن وقت سفارت امریکا *وکیل مهاجرتی در اخذ ویزای توریستی و گرفتن وقت سفارت امریکا*وکیل مهاجرتی در اخذ گرین کارت ، سی تی زن و پاسپورت امریکا * وکیل مهاجرتی در اخذ اقامت ( پاسپورت ، تابعیت و شهروندی ) امریکا از طریق سرمایه گذاری * وکیل مهاجرتی در اخذ اقامت ( پاسپورت ، تابعیت و شهروندی ) امریکا از طریق ثبت شرکت * وکیل مهاجرتی در اخذ اقامت ( پاسپورت ، تابعیت و شهروندی ) امریکا از طریق خرید سهام شرکت * وکیل مهاجرتی در اخذ اقامت ( پاسپورت ، تابعیت و شهروندی ) امریکا از طریق ثبت شعبه * وکیل مهاجرتی در اخذ اقامت ( پاسپورت ، تابعیت و شهروندی ) امریکا از طریق ازدواج و نامزدی *وکیل مهاجرتی اخذ اقامت ( پاسپورت ، تابعیت و شهروندی ) امریکا از طریق تولد فرزند * وکیل مهاجرتی در اخذ اقامت ( پاسپورت ، تابعیت و شهروندی ) امریکا از طریق کاری ( نیروی متخصص) *مشاور خرید و اجاره ملک ( مسکونی ، اداری ، تجاری ) در امریکا *مشاور اخذ نمایندگی انحصاری از شرکتهای معتبر امریکا * مشاور خدمات بازرگانی ( صادرات و واردات ، حمل و نقل ، ترخیص کالا) در امریکا * مشاور خدمات بانکی ( اخذ وام ، صدور ضمانت نامه ،دیسکانت ، افتتاح حساب ) در امریکا * مشاور خدمات ارزی ( ارسال حوالجات و معاملات ارزی ) در امریکا * مشاور رفع ریجکتی ویزای امریکا * مشاور رفع دیپورتی از کشور امریکا * قبول وکالت و مشاوره در کلیه امور حقوقی کشور امریکا توسط وکیل متخصص و بین المللی ( شهرهای بالتیمور، مریلند – اوکلند، کالیفرنیا – سیاتل، واشنگتن – واشنگتن دیسی – شیکاگو، ایلینویز – میامی، فلوریدا – فیلادلفیا، پنسیلوانیا – بوستون، ماساچوست – سانفرانسیسکو، کالیفرنیا – نیویورک، نیویورک )
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا اولین مجموعه حقوقی و دپارتمان شده با ساختار مدرن و تخصصی در کشور ایران می باشیم و نیز مفتخریم که با داشتن تیم متخصص و مجرب به عنوان یکی از متخصص ترین مجموعه های حوزه مهاجرتی با همکاری وکلا و موسسات حقوقی در کلیه کشور ها در خدمت شما عزیزان باشیم .
برای اطلاعات بیشتر و تصمیم بهتر می توانید به سایت های موسسه حقوقی و بین المللی یسنا مراجعه نمایید
www.yasnahome.com
(قسمت :حقوق مهاجرت )www.yasnasa.com
(قسمت :مهاجرت ، ویزا )www.yasnairan.com
(قسمت : مهاجرت و اقامت )www.yasnalawyer.com
(قسمت :مهاجرت و ویزا )www.yasnamigration.com
قبول وکالت و مشاوره در اخذ اقامت و پاسپورت ( گرین کارت ، سی تی زن ، تابعیت و شهروندی ) کشور ایالات متحده امریکا توسط وکیل مهاجرتی و بین المللی (ایالات های واشینگتن ، نیویورک ، کالیفرنیا ، ایلینویز ، تکزاس ، پنسیلوانیا، آریزونا، تکزاس ، کالیفرنیا و غیره )
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا با در اختیار داشتن زبده ترین افراد متخصص در حوزه حقوق بین الملل همواره ارائه کننده بهترین مشاوره های تخصصی در روش های قانونی مهاجرت به متقاضیان بوده و ضمن معرفی برترین روش های کارآمد و کاملاً قانونی مهاجرت که مربوط به حقوق بین الملل خصوصی در باب اقامت و تابعیت می باشد با تکیه بر کار تیمی ، به اصولی همچون ارتقاء علمی روزافزون دانش متخصصان، همگام بودن با متقاضی در همه مراحل انجام کار، شفافیت گفتار و عمل در طول روند کاری موکل و غیره پایبند می باشد .
موسسه ما ، رسالت خود را در رسیدن موکلین به اهداف خود مانند روشهای مهاجرتی به کلیه کشورهای اروپایی ، امریکایی ، آسیایی ، افریقایی، اقیانوسیه و به خصوص کشور امریکا می داند و در همین راستا بهترین راههای مهاجرت را در حقوق بین الملل را در اختیار مشتریان قرار می دهد . مشاوران ت مهاجرتی موسسه حقوقی و بین المللی یسنا ، بهترین راه های ممکن در رسیدن به اهدافتان را به شما پیشنهاد می دهند ، انتخاب راه رسیدن به اهدافتان با شماست .
روشهای اخذ اقامت و تابعیت کشور ایالات متحده امریکا به شرح ذیل می باشد :
۱-اخذ اقامت و تابعیت کشور امریکا از طریق سرمایه گذاری
۲-اخذ اقامت و تابعیت کشور امریکا از طریق ثبت شرکت
۳-اخذ اقامت و تابعیت کشور امریکا از طریق ثبت شعبه تجاری
۴-اخذ اقامت و تابعیت کشور امریکا از طریق گرفتن شریک تجاری
۵-اخذ اقامت و تابعیت کشور امریکا از طریق کارآفرینی
۶-اخذ اقامت و تابعیت کشور امریکا از طریق ازدواج
۷-اخذ اقامت و تابعیت کشور امریکا از طریق خرید ملک
۸- اخذ اقامت و تابعیت کشور امریکا از طریق کسب کار
۹- اخذ اقامت و تابعیت کشور امریکا از طریق تحصیل
مشخصات کشور ایالات متحده آمریکا
پایتخت : واشنگتن دی سی
زبان : انگلیسی نوع
حکومت : جمهوری
مساحت : ۹/۸۳۳/۵۱۷ کیلومتر مربع
جمعیت : ۳۰۹/۳۴۹/۶۸۹ نفر
واحد پول : دلار آمریکا
دین : مسیحی
همسایگان : کانادا ، مکزیک ، روسیه ، اقیانوس اطلس ، خلیج مکزیک ، اقیانوس آرام
قبول وکالت و مشاوره در اخذ انواع ویزای ( ویزای توریستی ، ویزای کاری ، ویزای تحصیلی ، ویزای ازدواج ، ویزای سرمایه گذاری ) کشور ایالات متحده امریکا توسط وکیل مهاجرتی و بین المللی )
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا با بهره گیری از نیرو های کارآمد و با تجربه، کلیه مراحل مربوط به اخذ ویزاهای آمریکا را که شامل مشاوره، ترجمه، تکمیل فرم، تعیین وقت، پیکاپ پاسپورت می باشد را به طور تخصصی ارائه می دهد.
انواع ویزای کشور آمریکا
کشور آمریکا ویزاهای خود را نامگذاری کرده است که انواع ویزای آمریکا را مورد بررسی قرار می دهیم.
الف)ویزای توریستی:
۱- ویزای B1:برای سفر توریستی کوتاه مدت برای شرکت در یک کنفرانس تجاری،نماشگاه یا در مسابقات ورزشی می باشد.
۲- ویزای B2 :برای سفر توریستی و سیاحتی به کشور آمریکا می باشد.که برای افراد فرم ds-160 پر می شود.این نوع ویزا برای کسانی مطرح می شود که قصد گردش در آمریکا را دارند یا دوستان و بستگان خود را که در آمریکا حضور دارند را ملاقات کنند.
ب)ویزای تحصیلی:
۱- ویزای F1 :افرادی که قصد ادامه تحصیل در کشور آمریکا را دارند می توانند این ویزا را کسب کنند.همراهان آنها با ویزای F2 وارد خاک کشور آمریکا می شوند.
۲- ویزای J1 :ویزای J1 توسط دولت محلی آمریکا صادر می شود که به واجدین شرایط اجازه می دهد برای گذراندن دوره آموزشی،تدریس و یا تحقیق وارد آمریکا شوند.
۳- ویزای H3 :ویزای یادگیری در یک کار و رشته ی مخصوص می باشد.به عنوان مثال یک جواهر ساز می تواند به این کشور سفر کرده و در دوره های مشخص شرکت کنید.
۴- ویزا M1 :این نوع ویزا را افرادی در خواست می دهند که قصد تحصیل در یکی از هنرستان ها یا موسسات غیرعملی می باشد.
ج)ویزای کار:
۱- ویزای EB1 :این ویزا مخصوص افراد فوق العاده می باشد.افراد غیر آمریکایی با توجه به توانایی های خارق العاده مثل توانایی در رشته های علوم،هنر،کار،تجارت و یا ورزش می توانید برای این ویزا اقدام کنید.
۲- ویزای EB2 :ویزای مخصوص پزشکان برای کار در مناطق محروم می باشد.
۳- ویزای EB3:این ویزا مختص افرادی می شود که در رشته ی خاصی مشغول به کار می باشند و برای کار مورد نظر در کشور آمریکا هیچ فردی مورد قبول نخواهد بود در این ویزا نیاز به کارفرما و پیشنهاد کار می باشید.
۴- ویزای H1B:متقاضیانی که دارای تخصص حرفه ای با دانش تخصصی بالا و حداقل مدرک کارشناسی هستند و در بعضی موارد خاص مثل داشتن تجربه کاری مستند بدون مدرک تحصیلی در صورتی که از طرف یک کارفرمای آمریکایی دعوت به کار شوند می توانند تقاضای ویزای کار نمایند.
د)ویزای سرمایه گذاری:
۱- ویزای EB-5 :مهاجرا از طریق سرمایه گذاری است که نیازی به اجازه کار و کارفرما ندارد
۲- ویزای E2:ویزای ۲۰۰ هزار دلاری می باشد به افراد اجازه ورود به خاک آمریکا را می دهد و پس از ورود می توانند تغییر ویزا داده و اقامت کشور آمریکا را کسب کنند.
۳- ویزای L1:تجارت هایی که در هر دو کشور آمریکا و وطن متقاضی به صورت سودآور عمل می کند.ویزای L1 برای مذاکره بین المللی با دفاتری در آمریکا باز می شود و کسانیکه کارمندان خود را برای مدت موقت به دفتر آمریکا انتقال می دهند.
ه)سایر ویزاها :
۱- ویزای K1:ویزای نامزدی کشور آمریکا می باشد بدین معناست فردی که سیتیزن آمریکا می باشد می توانند در خواست دهد که نامزد خود به آمریکا آمده و در طول ۹۰ روز ازدواج کنند.
۲- ویزای K3:ویزای ازدواج می باشد.
مراحل مورد نیاز برای درخواست ویزای آمریکا
تعیین نوع ویزای مورد نیاز برای سفر به ایالات متحده
تکمیل فرم درخواست آنلاین ویزا یعنی فرم DS-160.
آپلود عکس یکی از مراحل تکمیل فرم سفارت می باشد. عکس ارائه شده باید طبق مشخصات اعلام شده از سوی سفارت باشد.( عکس رنگی ۵ سانتیمتر × ۵ سانتیمتر )یا (۲ اینچ × ۲ اینچ) که در ۶ ماه گذشته گرفته شده باشد.
ترجمه مدارک جهت ارائه به سفارت
انجام مراحل زیر جهت زمانبندی قرار مصاحبه با بخش کنسولی :
A – ایجاد یک حساب کاربری
B – ثبت شماره تأیید DS-160 مربوط به هر یک از متقاضیان درخواست ویزای آمریکا
C – تکمیل فرآیند برگشت مدارک
D – پرداخت هزینه(های) درخواست ویزاهای غیرمهاجرتی (MRV)
شرایط و ضوابط هزینه درخواست ویزا
غیرقابل استرداد: وزارت امور خارجه ایالات متحده هزینه درخواست ویزا را مسترد نمیکند.
غیرقابل انتقال: هزینه درخواست ویزا را نمیتوان فروخت یا به متقاضی دیگری منتقل کرد.
تنها برای یک درخواست: از هزینه درخواست ویزا تنها میتوان برای تکمیل یک درخواست استفاده نمود. اگر درخواست ویزا رد شود، لازم است درخواست ویزای جدید و پرداخت هزینه آن مجدداً انجام شود.
انقضا پس از ۱ سال: هزینه درخواست ویزا به مدت ۳۶۵ روز از تاریخ خرید اعتبار دارد. اعتبار هزینه منقضی خواهد شد و حق استفاده از این هزینه را برای درخواست ویزا ندارید.
هزینههای پرداخت شده ویزای ایالات متحده که در یک کشور خاص اعمال میشود، قابل انتقال به کشور دیگری نیست. پس از اینکه پرداخت در یک کشور به پایان رسید، نمیتوان از آن برای پرداخت برای زمانبندی قرار مصاحبه در یک کشور دیگر استفاده نمود.
E – تعیین زمان قرار مصاحبه بخش کنسولی
F – شرکت در قرار مصاحبه بخش کنسولی (ممکن است برخی از متقاضیان خاص از مراجعه حضوری معاف باشند.)
متقاضیان مجاز نیستند بدون قرار مصاحبه زمانبندی شده به بخش کنسولی مراجعه کنند.
تمامی بازدیدکنندگان از بخش کنسولی قبل از ورود به آنجا توسط پرسنل امنیتی بررسی میشوند.
مهم: متقاضیان اجازه ندارند در زمان مصاحبه کیف و یا ساک دستی به همراه داشته باشند.
عدم موافقت با درخواست ویزا :
اگر درخواست ویزای متقاضی رد شود، افسر کنسولگری نامهای به متقاضی میدهد که در آن علت رد شدن درخواست ویزا توضیح داده شده است.
اگر نامه مذکور دارای شماره ۲۱۴(b) باشد بهطور کلی به این معنا است که متقاضی در حال حاضر بر اساس قوانین مهاجرتی ایالات متحده واجد شرایط دریافت ویزا نیست. اگر متقاضی مایل باشد مجدداً درخواست بدهد، باید درخواست جدیدی ارائه کرده، هزینه ویزای جدید را پرداخت کرده، یک مصاحبه جدید را زمانبندی کرده و اطلاعاتی در مورد تغییر شرایط نسبت به درخواست ویزای اولیه ارائه نماید.
اگر نامه مذکور دارای شماره ۲۲۱(g) باشد، بهطور کلی در آن اقداماتی ذکر شده است که متقاضی برای ادامه بررسی درخواست ویزای خود باید آنها را انجام دهد. نامه مذکور همچنین حاوی دستورالعملهای مربوط به چگونگی انجام مراحل مورد نیاز جدید است. متقاضی ملزم به پرداخت مجدد هزینه درخواست ویزا نیست.
گاهی اوقات درخواستها باید مراحل اداری دیگری را طی کنند و این امر ممکن است صدور ویزا را به تأخیر بیاندازد. در صورتی که انجام مراحل اداری ضروری باشد، نامه دارای شماره ۲۲۱(g) بوده و دستورالعملهای مذکور نیز در آن ارائه شده است.
موافقت با درخواست ویزا :
اگر با درخواست ویزای متقاضی موافقت شود، نامهای زرد رنگ و یا صورتی رنگ به متقاضی تعلق میگیرد:
برگه زرد :
احتمال ویزا دهی حدود ۷۰ % است . در این حالت شخص مصاحبه شونده باید به وسیله شماره ثبت شده بر روی برگه زرد و یا کد DS 160 پروسه FBI CHECK خود را پیگیری نماید. هنگامی که این پروسه به آخر رسید سفارت اجازه پیکاپ را برای مسافر صادر می کند.
برگه صورتی :
احتمال ویزا دهی ۹۵ % است و بنا بر صلاحدید سفارت نیازی به FBI CHECK نیست.
دارندگان برگه صورتی باید هر چه زودتر ( حد اکثر ۱ سال پس از تاریخ مصاحبه ) برای پیکاپ اقدام کنند. البته فرصتی ۶ ماهه به این افراد داده می شود . در صورت دیر کرد در ارسال پاسپورت ممکن است پاسپورت با برگه زرد برگردد. دارندگان برگه زرد ( حد اکثر ۹۰ روز پس اعلام سفارت مبنی بر ارائه گذرنامه ) باید برای پیکاپ اقدام کنند.
آخرین مرحله نیز ارائه گذرنامه به سفارت از طریق نماینده یا همان پیکاپ پاسپورت می باشد. با بهره گیری از خدمات پیکاپ پاسپورت مسافر می تواند فرد یا شرکتی را به عنوان نماینده و وکیل خود انتخاب کرده تا از این طریق روند ارائه پاسپورت به سفارت و بازگرداندن آن به کشور انجام شود.
مدارک جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا
شما می توانید مدارک جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا را در لیست زیر مشاهده نمائید.
۱- ارائه متنی در برگیرنده، هدف و قصد سفر به آمریکا، هدف می بایستی شامل یکی از موضوعات زیر می باشد:
۱-۱- دیدار از اقوام و بستگان
۲-۱- معالجه پزشکی و درمان
۳-۱- بازدید و شرکت در جلسات اداری بازرگانی،سرمایه گذاری و مذاکرات تجاری یا مصاحبه کاری
۴-۱- شرکت در همایش ها و سمینارهای علمی مرتبط
۵-۱- شرکت در برنامه های مرتبط با اهداف بشر دوستانه و حقوق بشر در آمریکا
۲- ارائه برنامه زمان بندی، کاری و یا تفریحی مرتبط با سفر
۳- ارائه اصل گذرنامه و کپی از صفحه اول و صفحاتی که دارای مهر ویزاهای قبلی آمریکا یا کشورهای دیگر باشد (درصورت وجود) و کپی صفحاتی که مطالب مهمی در آن درج شده باشد و صفحاتی که مهر ورود و خروج به کشور محل اقامت و کشور دیگر در آن مندرج می باشد.
۴- ارائه مدارک مالی، شخص ضامن و حمایت کننده مالی در صورت وجود
۵- ارائه حساب و موجودی بانکی و مدارک نشان دهنده دریافت حقوق ماهیانه در صورت اشتغال متقاضی و یا دریافت حقوق بازنشستگی
۷- ارائه مدرک مالی اثبات کننده میزان درآمد سالیانه و درآمد سال گذشته در کشور محل اقامت
۷- ارائه کلیه وابستگی هایی که نشان دهنده بازگشت متقاضی به کشور محل اقامت خود می باشد.
۱-۷- وابستگی شغلی و کسب و کار نشان دهنده وابسته بودن به شرکت یا سازمانی در کشور محل اقامت
۲-۷- مرخصی، مدارک استخدام، شرح وظایف و یا وابستگی های به کسب و کار شخص۳-۷-ی و ارائه مدارک ثبت شرکت، تعداد کارمندان، مدارک مالیاتی و….
۳-۷- وابستگی خانوادگی و عاطفی شامل همسر، فرزند،والدین
۴-۷- وابستگی های مالی شامل اسناد ملک مسکونی یا تجاری و کلیه دارایی های ملکی
۵-۷- وابستگی های تحصیلی، در خصوص افرادی که در کشور محل اقامت خود در حال تحصیل می باشند
۶-۷- وابستگی های خاص مذهبی و اعتقادی به کشور محل اقامت
۷-۷- وابستگی های فرهنگی و اجتماعی مانند وابسته بودن به یک گروه خاص فرهنگی و یا اجتماعی
۸- ارائه بلیط رفت و برگشت به آمریکا در صورت وجود
مراحل درخواست ویزای توریستی آمریکا
۱- تکمیل نمودن فرم DS-160
۲- درخواست وقت سفارت آمریکا و پرداخت هزینه ۱۶۰$ هزینه ویزا
۳- مشخص نمودن هدف سفر و تکمیل مدارک مورد نیاز جهت ارائه وابستگی به کشور محل اقامت
۴- آمادگی جهت مصاحبه سفارت آمریکا
۵- سپری کردن Visa Administration Process
۶- دریافت ویزا
شرایط لازم جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا
ارائه و اثبات سه عنوان زیر، مهمترین شرایط لازم جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا می باشد.
۱- داشتن هدف مشخص جهت سفر به آمریکا
۲- ارائه توانایی مالی کافی جهت پرداخت هزینه های سفر
۳- ارائه وابستگی به کشور محل اقامت ، جهت اثبات ترک آمریکا پس از اتمام مدت ویزای توریستی
کارشناسان و مشاورین ما در موسسه حقوقی و بین المللی یسنا بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ اقامت دائم و گرفتن ویزا در کشور ایالات متحده امریکا را ارائه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه مهاجرت می توانید با ما در ارتباط باشید.
قبول وکالت و مشاوره در اخذ اقامت و پاسپورت ( گرین کارت ، سی تی زن ، تابعیت و شهروندی ) کشور ایالات متحده امریکا از طریق سرمایه گذاری توسط وکیل مهاجرتی و بین المللی (ایالات های واشینگتن ، نیویورک ، کالیفرنیا ، ایلینویز ، تکزاس ، پنسیلوانیا، آریزونا، تکزاس ، کالیفرنیا و غیره )
کارشناسان و مشاورین ما در موسسه حقوقی و بین المللی یسنا بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ شهروندی و تابعیت در آمریکا را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه اخد تابعیت از طریق سرمایه گذاری در آمریکا و چگونگی مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری و ارایه خدمات صدور ویزای سرمایه گذاری آمریکا می توانید با ما در ارتباط باشید.
ویزای سرمایه گذاری آمریکا
ایالات متحده امریکا با وجود شرایط عالی زندگی، مقصد نهایی بسیاری از مهاجرانی است که به امید فردایی بهتر موطن اصلی خود را ترک می کنند. از آنجائی که همواره خیل عظیم متقاضیان، خواهان اخذ شهروندی این کشور هستند، این مقوله از دیرباز موردتوجه دولتمردان امریکایی بوده و اداره مهاجرت قوانین خاصی را در این مورد وضع نموده است. شهروندان امریکا از امکانات و حقوق بیشتری نسبت به دارندگان گرین کارت برخوردارند. حق رای دارند، می توانند به هرکجا که خواستند سفر کنند و بدون محدودیت دوباره به امریکا بازگردند. برای دعوت به امریکا اسپانسر مالی اقوام خود شوند و لازم نیست ارتباط خود را با سرزمین مادری قطع کنند.
ملزومات دریافت شهروندی ایالات متحده امریکا برای مهاجران:
متقاضی باید:
حداقل پنج سال با اقامت موقت در ایالات متحده زندگی کرده باشد (پناهندگان، همسران شهرودان امریکا و سربازان ارتش امریکا از این قاعده مستثنی هستند.
حداقل نیمی از پنج سال را در امریکا حضور فیزیکی داشته باشد.
حداقل سه ماه در ایالتی که از آن جا درخواست شهروندی نموده، زندگی کرده باشد.
بیشتر از یک سال خارج از خاک امریکا نبوده باشد.
حداقل ۱۸ سال سن داشته باشد.
باید پایبند به اصول اخلاقی ملی باشد.
باید بتواند به سهولت انگلیسی صحبت کند و بنویسد.
باید در امتحان مربوط به تاریخ و اصول سیاسی ایالات متحده پذیرفته شود.
باید وفادارانه قسم بخورد و اصول قانون اساسی ایالات متحده را باور داشته باشد.
حائز شرایط فوق شدن کار آسانی نیست چراکه ویزاهای موقت امریکا بیش از دو سال اعتبار ندارند و معمولا منجر به دریافت گرین کارت نمی شوند. هرچند که قوانینی در خصوص تغییر نوع ویزا و تمدید اقامت وجود دارند، اما معمولا شرط اولیه آنها دریافت پیشنهاد کار مرتبط از داخل خاک امریکاست.
باتوجه به مطالب گفته شده، آسان ترین و مطمئن ترین راه اخذ گرین کارت و پس از آن شهروندی ایالات متحده، سرمایه گذاری در امریکاست. هرچند که باتوجه به مبلغ سرمایه گذاری قابل توجه خواسته شده از سوی دولت امریکا، اگر این کار بدون آگاهی و مطالعه کافی صورت گیرد، ممکن است متقاضیان را با ضرر و زیان عمده مواجه سازد. در ادامه شما را با شرایط و نحوه این سرمایه گذاری آشنا می سازیم.
ویزای E2:
ویزای سرمایه گذاری E2 خاص کسانیست که مایلند با میزان سرمایه گذاری کمتری به نسبت EB-5 وارد ایالات متحده شوند تا با شرایط تجاری و زندگی در این کشور به طور مستقیم آشنا شوند یا در این کشور بازنشست شوند. هرچند که در قوانین، میزان دقیقی برای این نوع سرمایه گذاری ذکر نشده و اداره مهاجرت به لفظ “قابل توجه” Significant اکتفا کرده، اما تجربه نشان داده که سرمایه های کمتر از صد تا صدو پنجاه هزار دلار منجر به ویزا نخواهند شد. این سرمایه گذاری معمولا شامل خرید و راه اندازی تجارتی خاص می شود.
ملزومات دریافت ویزای E-2:
۱- ملیت متقاضی می باید جزو یکی از کشورهایی باشد که معاهده تجاری با امریکا را امضا کرده اند. (ایران از سال ۱۹۵۷ به عضویت این پیمان درآمده است.)
۲- حداقل نیمی از سهام شرکت میبایست به نام افرادی با ملیت سرمایه گذار باشد.
۳- تجارت باید فعال و ریسک پذیر باشد. سرمایه گذاری های بانکی مطمئن، قابل قبول نیستند.
۴- تجارت باید تاثیر مثبت بر اقتصاد داشته باشد و سودی بیش از تامین هزینه های ضروری متقاضی و خانواده اش را ارائه دهد.
۵- متقاضی باید به طور مستقیم تجارت را مدیریت کند و تخصص لازم برای این کار را داشته باشد؛ کارگران ساده حائزشرایط نیستند.
شرایط کارمندان پروژه:
*ملیت کارمندان باید با کارفرما یکی باشد.
*کارمند باید تمامی شرایط مذکور در قوانین اداره کار و FLSA را احراز نماید و از حقوق کامل برخوردار شود.
*تخصص لازم برای انجام کار را داشته باشند و در پیشبرد پروژه دخیل باشند.
ویژگی های ویزای E2:
این ویزا، ویزای یک بار ورود دو ساله است که پس از اتمام اعتبار، به تعداد نامحدود قابل تمدید خواهد بود اما منجر به دریافت گرین کارت و اقامت دائم نمی شود. پس از اتمام دو سال، سرمایه گذار باید با مدارک مرتبط به دفتر اداره مهاجرت ایالتی که در آن اقامت دارد؛ مراجعه نماید. در صورت اثبات موفقیت تجارت در مدت دو سال، ویزا تا دو سال دیگر تمدید خواهد شد. متقاضی می تواند همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال مجرد خود را به عنوان همراه به امریکا بیاورد. محل زندگی سرمایه گذار باید در نزدیکی مکان پروژه باشد و مجوز ورود سرمایه از سازمان OFAC دریافت شود.
حتما پیش از انتقال سرمایه ، از شرایط دقیق پروژه آگاهی یابید تا از صدور ویزا و بازگشت سرمایه خود مطمئن شوید؛ هرچند که هیچ نهادی نمی تواند صدور قطعی ویزا و بازگشت کامل سرمایه را تضمین نماید، اما با بررسی های کافی و کمک گرفتن از متخصصان این امر، میتوان ریسک سرمایه گذاری را به حداقل رساند.
در سال ۱۹۹۰ اداره مهاجرت امریکا قانونی را وضع کرد که به موجب آن سرمایه گذاران خارجی، گرین کارت امریکایی دریافت می کردند. سرمایه گذارانی که یک شرکت تجاری جدید را تاسیس می کنند و یا وارد تجارتی فعال می شوند یا یک تجارت ورشکسته را می خرند و فرصت شغلی ایجاد می کنند؛ مشمول این قانون می شوند. مطابق آن، سرمایه گذار می باید حداقل یک میلیون دلار در خاک امریکا سرمایه گذاری کند و ده نفر از شهروندان امریکایی را به استخدام خود در آورد. سرمایه گذاری ۵۰۰ هزار دلاری صرفا خاص نواحی روستایی با نرخ بیکاری بالاست. در صورت قبولی درخواست سرمایه گذاری، از سوی اداراه مهاجرت و سپس کنسولگری امریکا، به فرد متقاضی، همسر و فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال آنها گرین کارت دو ساله اعطا خواهد شد. برای دریافت گرین کارت ده ساله، کافیست سه ماه قبل از تمام شدن اعتبار گرین کارت، متقاضی با مدارک مربوطه به اداره مهاجرت مراجعه کند و ثابت نماید که سرمایه گذاری انجام گرفته و ده نفر نیز استخدام شده اند. پس از پنج سال اقامت در ایالات متحده، می توان جهت دریافت شهروندی این کشور اقدام نمود.
ملزومات برنامه مراکز منطقه ای:
۱- سرمایه گذاری باید در تجارتی جدید صورت بگیرد که پس از سال ۱۹۹۰ دایر شده است.
۲- برحسب منطقه موردنظر برای سرمایه گذاری می باید حداقل مبلغ ۵۰۰ هزار یا یک میلیون دلار به منطقه تزریق شود.
۳- نتایج عملکرد باید سوددهی پروژه بر اقتصاد امریکا و ایجاد ده فرصت شغلی را نشان دهد.
۴- سرمایه گذار می باید به صورت فعال در مدیریت پروژه دخیل باشد.
مناطق هدف اشتغال زایی Targeted Employment Areas “TEA”
مناطقی هستند که در زمان سرمایه گذاری بیش از ۱۵۰ درصد جمعیت آنها بیکار باشند و یا جزو مناطق روستایی به حساب بیایند. بنابر تعریف اداره برنامه و بودجه، به مناطق خارج از محدوده شهری که جمعیت بیشتر از ۲۰ هزار نفر داشته باشد؛ منطقه روستایی اطلاق می شود. حداقل میزان سرمایه گذاری در این نواحی ۵۰۰ هزار دلار امریکاست. سرمایه گذاری باید ریسک پذیر باشد؛ به این معنا که سرمایه گذاریهای بی خطر “مانند خرید سهام یا ملک” قابل قبول نیستند.
شرایط سرمایه گذاری در یک تجارت ورشکسته:
۱- تجارت باید حداقل برای دو سال فعال بوده باشد.
۲- برطبق مدرک حسابداری، شرکت باید یک تا دو سال قبل از ارائه درخواست با ضرر روبرو بوده باشد.
۳- ضرر ثابت شده در یک تا دو سال اخیر می باید حداقل ۲۰ درصد ارزش شرکت قبل از ضرر را شامل شود.
۴- سرمایه گذار می باید تعداد کارمندان کنونی شرکت را حداقل تا دو سال حفظ نماید.
۵- سرمایه گذار باید به طور مستقیم تجارت را مدیریت کند.
۶- مبلغ سرمایه گذاری در این نوع تجارت نیز بین ۵۰۰ هزار دلار تا یک میلیون دلار است.
مزایای سرمایه گذاری EB-5:
در این روش هیچ محدودیت سنی وجود ندارد، نیازی به سابقه کاری و تحصیلی مرتبط نیست و الزامی به دانستن زبان انگلیسی وجود ندارد. به علاوه، متقاضیانی که با این ویزا وارد خاک امریکا می شوند؛ مختارند هر زمان که خواستند از امریکا خارج شوند و حتی به کار خود در کشورشان ادامه دهند ” منوط به این که از قوانین دولت امریکا در خصوص تحریم ها تخطی نکنند و قصد ترک اقامت امریکا را نداشته باشند.”
متقاضی، همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال آنها، آزادند در هر نقطه از ایالات متحده که مایل بودند به کار و تحصیل بپردازند و در همانجا بازنشست شوند؛ می توانند از مزایای تحصیل به عنوان یکی از شهروندان ایالات متحده برخوردار شوند و شهریه ای یکسان با یک امریکایی بپردازند؛ می توانند برای دیگر اعضای خانواده خود درخواست گرین کارت دهند و اسپانسر مالی آنها شوند.
هر ساله ۱۰ هزار ویزا برای سرمایه گذاران صادر می شود که نیمی از آنها سهمیه مراکز منطقه ای هستند.
EB3 گرین کارت همراه با کار
مهاجرت به امریکا از طریق کاری EB3 سادهترین روش اخذ گرین کارت و مهاجرت به آمریکا میباشد.
شما میتوانید از طریق این برنامه اقامت دایم آمریکا را برای همه اعضای خانوادتان (همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال) کسب نمایید.
EB3 یکی از برنامههای وزارت مهاجرت امریکا برای اخذ اقامت دائم و گرین کارت امریکا است.
تنها شرط لازم برای واجد شرایط بودن در این گروه، داشتن پیشنهاد کار از شرکتهای معتبر در آمریکا است که به تایید وزارت کار امریکا و نیز اداره مهاجرت آمریکا رسیده باشد. این امر توسط ما انجام میشود.
در واقع اغلب این کارها جزو مشاغلی هستند که در آمریکا در این زمینه ها کمبود نیرو وجود دارد و از طرفی برای کار در این مشاغل نیاز به داشتن تخصص خاصی نیست. این امر برای یک تازه وارد به امریکا، برنامه مساعدی است.
برای متقاضیان هیچ شرط دیگری از جمله تحصیلات عالی, مدرک زبان انگلیسی, شرط مالی یا شرط سرمایه گذاری وجود ندارد.
علاوه بر کم شرط بودن، سرعت بالای روند انجام پرونده از دیگر محاسن این روش می باشد؛ در این روش صدور ویزای حدود ۱۸ ماه به طول می انجامد. که بعد از قبولی در مصاحبه با کنسول فایل متقاضی برای مسا ئل امنیتی به اف-بی-ای فرستاده میشود
مشاغل روش EB3 اکثراً ، خدماتی و مشاغل صنعتی هستند. از جمله مشاغل موجود می توان به کارخانه های مواد غذایی،بسته بندی، باغبانی، کار در فست فود رستورانهای زنجیره ای اشاره نمود.
برنامه مهاجرتی EB3 برخلاف ویزاهای موقت کاری که معمولاً ۱ساله است، اقامت دائم (گرین کارت) میباشد و یک و یا دو ماه پس از ورود موکلین به آمریکا گرین کارت دائمی و غیر مشروط به متقاضی اعطاء خواهد شد.
تعهد انجام کار به مدت یک سال فقط برای متقاضی اصلی است (نه سایر افراد خانواده). پس از اتمام کار برای شرکت، متقاضیان مانند هر شهروند آمریکایی، میتوانند مشغول به انجام هر کار دیگری از قبیل شغل جدید در هر زمینه ای, ادامه تحصیل و یا افتتاح یک بیزنس گردند و در هر شهری در آمریکا که مایل باشند زندگی نمایند.
با توجه به اینکه در حال حاضر به غیر از EB3، تنها برنامه مهاجرتی آمریکا که منجر به اخذ گرین کارت میگردد، برنامه سرمایه گذاری آمریکا EB5 میباشد، برای خانواده هایی که قصد سرمایه گذاری ندارند، برنامه مهاجرتی EB3 بهترین گزینه حال حاضر میباشد.
سوالی که ممکن است پیش آید این است که با توجه به حضور نیروی کار فراوان در امریکا، دلیل پذیرش مهاجر از طریق EB3 چیست؟
برخلاف تصور همگانی در مورد حضور فراوان نیروی کار در امریکا و عدم نیاز به ورود مهاجرین به بازار کار این کشور، امریکا با کمبود شدید نیروی کار نیمه ماهر مواجه است و برای تأمین این نیرو برای اقتصاد رو به رشد امریکا برنامه EB3 مورد تائید دولت امریکا میباشد
از طرفی نرخ بیکاری در امریکا در هر ایالت و برای مشاغل مختلف متفاوت میباشد.
با سیاست جدید آمریکا و اخراج مهاجرین غیر قانونی، زمینه نیاز به افرادی که قانونا وارد شوند، افزایش یافته است.
شرايط لازم
داشتن پیشنهاد کاری از کارفرمای مورد تائید وزارت کار آمریکا (پیشنهاد کاری را ما برای شما تهیه می کنیم)
انجام کار برای کارفرما در شغل مربوطه به مدت ١ سال در قبال حقوق و دستمزد رسمی
نداشتن سوء پیشینه
ویژگیها
بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی ( دانستن حداقل زبان انگلیسی)
بدون نیاز به تحصیلات عالی ( متخصصین هم میتوانند از این روش برای دریافت کرین کارد استفاده نمایند)
بدون نیاز به سابقه کار تخصصی
بدون نیاز به سرمایه گذاری
متقاضی باید از سلامت کامل برای ۸ ساعت کار در کارخانه و یا رستورانهای زنجیری بر خوردار باشد
بدون شرط مالی
درصد قبولی بسیار بالا
سرعت پردازش نسبتا بالا
گرین کارت آمریکا برای تمام اعضای خانواده
شهروندی و پاسپورت آمریکا برای تمام اعضای خانواده
مهاجرت به آمریکا به همراه شغل تضمین شده
بهره مندی متقاضی اصلی و همراهان از تمام حقوق شهروندی آمریکایی
بهترین راه برای کسانیکه قصد ادامه تحصیل در امریکا را دارند (۱- میتوانند با داشتن گرین کارد هم کار کنند و هم ادامه تحصیل بدهند. ۲- شهریه دانشجو بین المللی پرداخت نمی نمایند)
پروسه زمانبندی اقدام برای EB3 آمریکا
کل پروسه کاری طی ۱۸ ماه به طول می انجامد و مراحل آن به شرح ذیل خواهد بود :
۱- تشکیل پرونده – اخذ Job Offer از یک کارفرمای آمریکایی و انجام اقدامات لازم برای گرفتن تاییدیه صلاحیت کارفرما از اداره کار آمریکا و دریافت شماره پرونده پس از حدود دو هفته و ارائه به متقاضی
۲- قبولی در وزارت کار آمریکا و دریافت گواهی اشتغال به کار (حدودا در ماه هفتم)
۳- تهیه و فایل کردن فرم درخواست I-140 به اداره مهاجرت آمریکا و تقاضای انجام بررسی سریع پرونده
۴- اخذ تاییدیه فرم درخواست I-140 از اداره مهاجرت آمریکا پس از دو ماه ( حدودا در ماه نهم)
۵- بررسی درخواست ویزا توسط National Visa Center ( مرحله DS-260 )
۶- دریافت نوبت مصاحبه کنسولی بر اساس کشور محل اقامت متقاضی بین ۳ تا ۴ ماه بعد ( حدودا در ماه دوازدهم)
۷- شرکت در مصاحبه – قبولی در مصاحبه و دریافت تایید ویزای مهاجرت ( حدودا در ماه چهاردهم)
۸- بعد از قبولی مصاحبه با کنسول، کنسولگری فایل را برای مسائل امنیتی به اف – بی – ای میفرستد
۹- صدور ویزا و کارت اقامت
ویزای (E1) ایالات متحده امریکا
جهت گسترش تبادلات بین دو کشور و کشورهای مورد تایید امریکا میباشد و ملیت های مختلف و افراد و شرکتها بر اساس این نوع ویزا میتوانند اجازه کار در امریکا را جهت توسعه وتبدیل تجاری مستقیم دو طرفه با شرکت امریکا (واردات و صادرات ) داشته باشند . این افراد نمیتوانند از کارتهای شخصی به طور مثال پزشکی ،فنی یا وکالت …استفاده نمایند . و فعالیت انان باید در قالب توسعه یک فعالیت تجاری باشد مدت زمان این ویزا دو تا پنج سال است حداقل سرمایه گذاری نیز مشخص نمی باشد .
ویزای (E2) ایالات متحده امریکا
یک ویزای مهاجرتی دو ساله میباشد جهت سرمایه گذاری و تاسیس که قابل تمدید به ویزای دائم نیز میباشد . در صورت موفق بودن در بیزنس و سرمایه گذاری بعد از دو سال ویزا تبدیل به ویزای دائم میشود . محل انتخاب زندگی برای سرمایه گذار و خانواده باید در نزدیکی محلی باشد که سرمایه گذار اقدام به راه اندازی بیزنس خود در امریکا نموده است . میزان سرمایه گزاری بایستی قابل توجه باشد اما قانون میزان مشخصی را به عنوان مینیمم مطرح نمیکند . سرمایه گذار بایستی امادگی حداقل ۵۰,۰۰۰$ در یک شرکت را داشته باشد اما این میزان بستگی به نوع سرمایه دارد . در ازمون تناسب سرمایه گذاری فرد را با هزینه ایجاد یک بیزنس موفق از همان نوع و یا سرمایه مورد نیاز برای خرید یک بیزنس موجود مقایسه میکنند .
ویزای (EB1) ایالات متحده امریکا
مخصوص افرادی با ویژگی های خاص و فوق العاده میباشد. شامل ورزشکاران در سطوح المپیک یا دارای مقام های ورزشی هستند.و همچنین شامل افرادی که از نظر علمی شناخته شده هستند و دارای مقالات بین المللی هستند و یا تاجرین بین المللی را شامل میشود . در این روش نیازی به یشنهاد کاری از جانب کارفرمایان امریکای ندارید اما متقاضیان میبایست مهارت شگفت انگیزی از خود در یکی از زمینه های علمی، هنری ، اموزشی ، تجاری و ورزشی را به اثبات برسانند . بعد از اثبات این موارد ظرف مدتی وارد خاک امریکا میشوند و گرین کارت دریافت میکنند . مدارک دیگری نیز وجود دارد که شما میتوانید مهارت خود را اثبات کنید مثل داشتن مدارکی پایین تر از مواردی که گفته شد شامل مدرک و یا جایزه بین المللی مقاله های منتشر شده در مورد شما توسط انتشارات معتبر در این روش شما باید نشان دهید که قصد کار کردن و مفید واقع شدن در امریکا را دارید .
ویزای ( EB3- EB2 ) ایالات متحده امریکا
شامل افرادی میشود که دریافت دعوتنامه کاری را از یک کارفرما در امریکا دریافت میکنند این روش مهاجرتی به روش غیر متخصصین نیز مشهور میباشد از طریق کار در مورد مشاغلی که در امریکا کمبود وجود دارد. متقاضیان میتوانند از طریق کار در شغل هایی که در امریکا با کمبود نیروی کار مواجه هستند اقامت دائم دریافت کنند . علاوه بر کم شرط بودن سرعت بالا ی روند انجام پرونده از دیگر محاسن این روش میباشد. پیشنهاد کار بایستی مورد تائید وزارت کار و همینطور ادراه مهاجرت امریکا باشد نیازی به شرایط تحصیلات عالیه ودرک زبان انگلیسی شرایط سنی و مالی و یا شرط سرمایه گذاری وجود ندارد.
کارشناسان و مشاورین ما در موسسه حقوقی و بین المللی یسنا بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ اقامت دائم و گرفتن ویزا در کشور ایالات متحده امریکا را ارائه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه مهاجرت می توانید با ما در ارتباط باشید.
قبول وکالت و مشاوره در اخذ اقامت و پاسپورت ( سی تی زن ، گرین کارت ، تابعیت و شهروندی ) کشور ایالت متحده امریکا از طریق ثبت شرکت توسط وکیل مهاجرتی و بین المللی (ایالات های واشینگتن ، نیویورک ، کالیفرنیا ، ایلینویز ، تکزاس ، پنسیلوانیا، آریزونا، تکزاس ، کالیفرنیا و غیره )
کارشناسان و مشاورین ما در موسسه حقوقی و بین المللی یسنا بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ شهروندی و تابعیت در آمریکا را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه اخد تابعیت از طریق ثبت شرکت در آمریکا و چگونگی مهاجرت به آمریکا از طریق ثبت شرکت و ارایه خدمات صدور ویزای ثبت شرکت آمریکا می توانید با ما در ارتباط باشید.
خدمات ثبت شرکت در آمریکا
۱- تسريع امور قانوني و تنظيم قرارهاي دايره ثبت منطقه
۲- بررسي نام مورد نظر براي ثبت شركت و تطبيق نام و سيلابها طبق قانون
۳- تدارك تذكاريه و پيشنويس اعلان رسمي ثبت شركت
۴- تنظيم اساسنامه شركت مطابق با قوانين شركتهاي منطقه
۵- انجام امور ثبتي با عامل ثبت شركتها در اداره امور ثبت
۶- پرداخت هزينه هاي قانوني مراحل ثبت
۷- گواهي هاي مرتبط با شخصيت حقوقي
۸- تدارك فرمهاي شركت از قبيل قراردادها و امور حقوقي
۹- پذيره نويسي جهت بازگشايي حساب بانكي
۱۰- پذيره نويسي ها جهت اجاره دفتر
۱۱- ثبت اسامي مديران و مالكين شركت
۱۲- ثبت اسامي سهامداران و تعيين ميزان سهام هريك از سهامداران
تاسیس بیزینس در ایالت کالیفرنیای آمریکا
انواع مختلف ثبت بیزینس و تفاوت بین آنها (Business types ):
شرکت سهامی یا Co) Corporation)
عنوان قانونی یک شرکت، که موسسه را در برابر مسائل قانونی شخصی سهامداران آن محافظت می کند. بدین مفهوم که موسسه دارای یک شخصیت مجزا است و تنها در مورد خود به قانون پاسخگو خواهد بود و اعمال سهامداران، خارج از حیطه موسسه، به موسسه آسیبی از نظر قانونی نمی رساند.
شرکت بر اساس در امد سالیانه خود مالیات می پردازد و سهامداران شرکت نیز زمانی که از سود شرکت درامدی به حسابشان ریخته شود مالیات آن را می پردازند. یک شرکت سهامی توسط و یا تحت نظارت اعضای هیئت مدیره بر اساس قوانین شرکت اداره می شود. شرکت توسط مسئولین خود به صورت روزانه اداره می شود و سهامداران دخالتی در اداره شرکت به صورت روزانه ندارند. قوانین شرکت بر اساس موافقت کمیته ای از اعضاء هیئت مدیره و سهامداران شرکت می تواند تغییر کند. سهامداران به طور شخصی مسئولیتی در برابر شرکت ندارند.
شرکت با مسئولیت محدود یا LLC)Limited Liability Company)
این نوع شرکت مزایای شرکت و مالکیت انحصاری را یک جا در خود دارد که اصطلاحا به آن مختلط (Hybrid) می گویند. این نوع شرکت دارای موجودیت قانونی مجزایی بوده و اعضا خود را در برابر تعهدات قانونی شرکت دارای مصونیت می کند، به این معنی که اعضا تنها به اندازه سرمایه خود در شرکت مسئول تعهدات و قروض شرکت هستند.
تمامی اعضا می بایست موافقتنامه اجرایی (Operating Agreement) را چه به صورت شفاهی و چه به صورت کتبی مورد تایید قرار بدهند. اداره مالیات ایالتی (Franchise Tax Board) به طور خودکار شرکت های با مسئولیت محدود را در دسته بندی شرکت های مشارکتی با حداقل دو عضو قرار می دهد مگر اینکه شرکت تصمیم گرفته باشد که به صورت کمپانی برگه های مالیات خود را فایل کند.
تفاوت دو حالت فوق از نظر مالیاتی :
۱-چنانچه به صورت مشارکتی باشد سود و زیان شرکت متوجه اعضا خواهد بود و شرکت تنها می بایست حداقل مالیات سالیانه ایالتی بعلاوه هزینه سالیانه بر اساس کل درامد را بپردازد.
۲- چنانچه به صورت شرکت سهامی یا کمپانی تصمیم به پرداخت مالیات گرفته باشند ، علاوه برحداقل مالیات ایالتی ، مالیات درآمد سالیانه شرکت نیز اخذ می شود.
سرپرست ها یا منیجرهای شرکت چنانچه در اساسنامه (Article of Organization) قید شده باشد می تواند عضو شرکت نباشد.. در غیر این صورت شرکت توسط اعضای خود سر پرستی خواهد شد که در این حالت هر عضو نماینده شرکت تلقی می شود ، قدرت اجرایی دارد و حق رای برای هر گونه تغییر در شرکت را دارا است.
اعضا و سرپرست های یک شرکت با مسئولیت محدود هم ردیف با سهامداران در یک شرکت سهامی یا کورپوریشن هستند.
مشارکت با مسئولیت محدود یا LLP) Limited Liability Partnership )
در این نوع بیزینس، شرکا دارای چتر حمایتی در برابر مسئولیت های شخصی هستند. هر شریکی می بایست دارای پروانه کاری مرتبط تحت قنون کالیفرنیا باشد که نشان دهد وی در امر حسابداری عمومی ، قانون یا معماری فعالیت می کند.
در LLP مالیات بر درآمد به شرکت تعلق نمی گیرد بلکه هرگونه سود و زیان شرکت مستقیما به حساب شرکا ریخته می شود و هر کدام از اعضا ملزم به اعلام درآمد خود از شرکت روی گزارش مالیاتی خود هستند.
مانند هر شرکت دیگر، تمامی اعضا دارای حقوقی برابر در اداره شرکت هستند مگر اینکه به صورت دیگری موافقت کرده باشند. قوانین داخلی بسته به نظر اعضا کاملا منعطف بوده و کنترل و اداره شرکت می تواند به صورتهای مختلفی در دستورالعمل کار تعریف شود.
هر شریک طبق قانون مسئول تعهداتی است که در نتیجه فعالیت یا عدم فعالیت وی به روی دوش شرکت گذاشته می شود . علاوه بر این هر عضو مسئول بدهی و تعهدات شرکت طبق آنچه که در اساسنامه شرکت آمده است می باشد.
مشارکت عام یا GP) General Partnership)
در این گونه شرکت می بایست دونفر یا بیشتر از اعضا در گیر مسئولیت کاری در شرکت برای کسب درآمد باشند .
در GP مالیات بر درآمد به شرکت تعلق نمی گیرد بلکه هرگونه سود و زیان شرکت مستقیما به حساب شرکا ریخته می شود و هر کدام از اعضا ملزم به اعلام درآمد خود از شرکت روی گزارش مالیاتی خود هستند.
تمام اعضا از طریق قرارداد چه به صورت زبانی و یا به صورت متن که در آن تمام مفاد اجرایی شرکت اورده می شود شرکت را تشکیل می دهند. قراداد و نوع کنترل شرکت دارای محدودیت خاصی نیست و بسته به نظر اعضا می تواند به شکل های مختلفی تعریف شود.
تمامی اعضا به طور کامل مسئول کلیه تعهدات و دیون شرکت بوده و همچنین مسئول هر گونه اشتباه و عمل خلاف قاعده هر عضوی در حیطه کاری شرکت می باشند.
مورد مسئولیت های اعضا شرکت تحت عنوان GP-1 می تواند در اداره فدرال به عنوان یک دستورالعمل شرکتی فایل شود. . این پرونده حوزه مسئولیت و تعهدات و مرزهای مشخص کاری و هر موضوع مرتبط را برای بعضی از اعضا و یا تمامی اعضا تعیین می کند
LP Limited Partnership مشارکت محدود توسط دو نفر یا بیشتر تشکیل می شود و حداقل یک نفر به عنوان عضو اصلی اداره شرکت را با مسئولیت شخصی به عهده می گیرد، و حداقل یک نفر از اعضا به عنوان شریک تنها به عنوان سرمایه گذار بدون هیچ مسئولیتی در اداره شرکت وجود دارد.
تمام اعضا چه افراد فعال و چه غیر فعال از طریق قرارداد چه به صورت زبانی و یا به صورت متن که در آن تمام مفاد اجرایی شرکت اورده می شود شرکت را تشکیل می دهند.
شرکت توسط اعضا اصلی (General Partner) مدیریت می شود و مسئولیت اصلی شرکت در همه زمینه ها به عهده آنهاست و اعضای غیر فعال بری از این مسئولیت ها هستند و تنها سرمایه انها که در شرکت سرمایه گذاری کرده اند می تواند در خطر باشد. چنانچه افراد غیر فعال و غیر اصلی بخواهند در اداره شرکت فعالیتی داشته باشند ، ممکن است که مزایای یک شریک غیر فعال را از دست بدهند و مسئولیت تمام ریسک ها و تعهدات شرکت نیز مانند اعضا اصلی به دوش آنها نیز بیفتد.
مالکیت انحصاری یا SP) Sole Proprietorship)
در این نوع شرکت صاحب شرکت مسئولیت مدیریت و اجرایی کردن و کنترل و مالیات و تعهدات شرکت تماما به عهده اوست.
چنانچه مسئول شرکت نامی به جر نام شخصی خود برای شرکت خود انتخاب کند می بایست این نام را تحت نام مجازی (Fictitious Business Name) را در اداره ثبت بیزینس در شهر محل کار خود (county clerk’s office) ثبت کند
ثبت اسم مجازی برای شرکت (Registering a Fictitious Business Name)
برای ثبت اسم مجازی، بیزینس باید دارای یکی از دو حالت زیر باشد:
شرکت با مالکیت انحصاری (Sole proprietorship) :
توجه: در این حالت نام شرکت و نام صاحب شرکت نباید یکی باشد.
شرکت هایی که تمایل دارند بیزینس (یا بیزینس هایی) را، تحت نامی غیر از نام اصلی ایجاد کنند.
تشکیل پرونده برای مجوز و پروانه محلی (Local Licenses and Permits)
در بسیاری از شهر ها و شهرستان ها شرکت ها نیازمند گرفتن پروانه یا مجوز محلی برای انجام بیزینس در آن ناحیه هستند. علاوه بر پروانه ،مجوز های (permits) متفاوتی مانند مجوز پارکینگ و یا مجوز محل کار شرکت نیز ممکن است مورد نیاز باشد.
ثبت علامت تجاری کمپانی یا علامت سرویس شرکت (Company’s Trademark and Service Mark)
یک کمپانی می تواند علامت تجاری شرکت خود یا علامت سرویسی را که ارائه می کند را در اداره ایالتی با تکمیل کردن فرم تقاضا و پرداخت هزینه آن ثبت کند.
ثبت مالیاتی بیزینس (Business Taxes)
به دلیل قوانین پیچیده و سختگیرانه مالیاتی ، بهتر است که کمپانی ها از افراد حرفه ای مانند حسابدار های عمومی و یا وکلای مالیاتی در ارتباط با تهیه اوراق مالیاتی و پاسخ به سوالات آن کمک بگیرند.
مالیات بر تجارتِ ایالت کالیفرنیا (State Of California Business Tax )
شرکت ها ی فعال در ایالت کالیفرنیا ،ممکن است که ملزم به پرداخت مالیات بر اساس درآمد سالیانه خود باشند. این گونه مالیات ها به اداره (Franchise Tax Board (FTB پرداخت می شوند.
۱-شرکت های با مالکیت انحصاری (SP) و یا مشارکت عمومی (GP) ملزم به پرداخت مالیات نیستند ولی صاحب شرکت SP و شرکای شرکت GP به صورت شخصی، بر اساس درآمدی که از بیزینس کسب می کنند، مالیات ایالتی را پرداخت می کنند.
۲-شرکت های با مشارکت محدود (LP) و شرکت های مشارکت با مسئولیت محدود (LLP) چنانچه دارای ارتباط با ایالت کالیفرنیا باشند و یا در کالیفرنیا شکل گرفته باشند و یا در the Secretary of State کالیفرنیا ثبت شرکت کرده باشند ، می بایست سالانه ۸۰۰ دلار مالیات ایالتی بدهند. مالیات بر درامد حاصل از این شرکت ها توسط اعضا طبق فرمول اداره مالیات پرداخت می شود .
۳- شرکت های با مسئولیت محدود که در دسته بندی مشارکتی قرار می گیرند ملزم به پرداخت مالیات سالیانه بعلاوه وجهی بر اساس درآمد سالیانه هستند. چنانچه شرکت های LLCs در طبقه بندی کمپانی (corporations) قرار گرفته باشند، قوانین مالیات ایالتی آنها مانند قوانین مالیات ایالتی یک کمپانی خواهد بود .
۴- کمپانی های مستقر در ایالت کالیفرنیا ملزم به پیش پرداخت مالیات سالیانه به FTB هستند. میزان پیش پرداخت ، بر اساس درآمد احتمالی سال پیش روی کمپانی محاسبه شده و باید حداقل آن پرداخت شود. .
مالیات بر تجارت دولت فدرال آمریکا (U.S. Federal Government Business Tax)
یک بیزینس فعال در آمریکا علاوه بر مالیات ایالتی، ملزم به پرداخت مالیات به دولت مرکزی نیز است . کمپانی ها می بایست تقاضای شماره شناسایی صاحب کار ](EIN) [Employer Identification Number کنندکه برای فایل کردن مالیات بر درآمد شرکت (federal income) ،مالیات حقوق های پرداختی به کارمندان (payroll taxes) و یا هر نوع مالیات دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.
تنها بیزینسی که نیاز به EIN ندارد، بیزینس مالکیت انحصاری یا SP است که دارای کارمند نیست و برای excise or pension tax returns فایل نمی کند. در این نمونه صاحب بیزینس از social security number خود به جای EIN در هنگام پرداخت مالیات استفاده می کند.
چنانچه بیزینس SP دارای کارمند باشد و برای excise or pension tax returns ملزم به فایل کردن پرونده مالیاتی باشد ، تنها یکEIN ،بدون توجه به اینکه صاحب بیزینس چه تعداد بیزینس با مالکیت انحصاری دارد، برای وی کافی است.
باز کردن حساب بانکی (Opening a Bank Account)
مدارک مورد نیاز برای باز کردن حساب بانکی بعد از ثبت بیزینس:
مدارک و تاییدیه ثبت کمپانی در Secretary of State .
شماره شناسایی بیزینس (EIN)
فروش کالا (Selling Merchandise)
تحت قوانین مالیاتی خرید و فروش ، استفاده از tangible personal property (که عمدتا به دارایی های منقول گفته می شود مانند: مبلمان وسایل الکترونیکی در اداره یا خانه ، جواهرات ، وسایل تفریحی، هنری و …) در کالیفرنیا ، ۷٫۵ درصد مالیات به آن تعلق می گیرد. این درصد شامل هر دو مالیات ایالتی و state-administered local sales می شود. همچنین بعضی از شهر ها و کانتی ها دارای مالیات خاص در محدوده خود هستند که میزان آن بین ۰٫۱۲۵ درصد تا ۰٫۵۰۰ درصد است. از آنجایی که هر شهر و کانتی ممکن است بیشتر از یک نوع مالیات خاص داشته باشند، میزان کل مالیات در کالیفرنیا می تواند بین ۷٫۲۵ تا ۱۰ درصد بستگی به محل تجارت متغیر باشد.
به طور کلی مالیات ایالتی و محلی در بیشتر شهر های کالیفرنیا می تواند به ۹٫۲۵ درصد برسد.
غذا و دارو از مالیات فروش معاف هستند.
هیچ نوع مالیات فدرال ، use tax or value-added tax به خرید و فروش تعلق نمی گیرد.
هر شخص، موسسه، شرکت های مشارکتی و یا کمپانی که در امر خرید و فروش و یا leasing tangible personal propertyفعالیت می کنند باید از State Board of Equalization مجوز دریافت کنند
مجوز فروشندگی (Seller’s Permit)
مجوزی است که برای بیزینس هایی که در کار خرید و فروش هستند صادر می شود
هر بیزینسی که در کالیفرنیا، کار خرید و فروش را انجام می دهد، ملزم به جمع آوری مالیات بر مصرف که توسط خریدار پرداخت می شود و تحویل آن به اداره مالیات است.
چنانچه بیزینسی صاحب آن و یا محل کار آن تغییر کند، باید مجدا” در خواست مجوز جدید بدهد.
محصولات تولیدی (Manufacturing Products)
کمپانی هایی که به دنبال تاسیس کارخانه خود در کالیفرنیا هستند ملزم به دریافت مجوز های لازم از ایالت کالیفرنیا بسته به نوع و محل استقرارشان هستند.
حفظ محیط زیست کالیفرنیا (Protecting California’s Environment)
استفاده از محیط و نوع کاری که انجام می شود (Land Use and Planning) در کالیفرنیا دارای قوانینی است که در راستای حفظ محیط زیست تدوین شده است. هر پروژه که موجب تاثیر بر روی محیط زیست شود نیاز به داشتن بعضی از الزاماتی است که در قوانین محیطی کالیفرنیا (California Environmental Quality Act) به آن پرداخته شده است
مدیریت کردن کارمندان (Administering Employees)
۵- فرصتهای شغلی برابر، امنیت شغلی، حفظ سلامتی، پرداخت مالیات و بیمه کارمندان از الزامات درخواستی دولتی، ایالتی و محلی است. قانون و دستورالعمل های دولتی و ایالتی از حقوق کارمندان دفاع می کند.
۶- بند هفت از جقوق شهروندی تدوین سال ۱۹۶۴ به عنوان متمم ، شهروندان را برابر تبعیض چه از نظز نژادی، رنگ، مذهب، جنسیت و یا ملیت ،در برابر تقاضای کار، استخدام ، پاداش، تصفیه حساب، پرداخت حقوق، مزایای هنگام اخراج ،آموزش شغلی، مزایای تشوی ، دسته بندی شغلی، ارجاعات و دیگر موارد محافظت می کند.
۷- آمریکاییهای با معلولیت (The Americans with Disabilities) تدوین سال ۱۹۹۰ به عنوان متمم، از جقوق افراد معلول حائز شرایط کار ،چه به صورت اقدام برای شغل و چه به عنوان کارمند در برابر تبعیض در هنگام استخدام ، دادن مزایای تشویقی، تصقیه حساب، پرداخت حقوق، مزایای هنگام اخراج ،آموزش شغلی، مزایای حاشیه ای ،دسته بندی شغلی، ارجاعات و دیگر موارد، محافظت می کند.
۸- تبعیض کارمند بر اساس سن (The Age Discrimination in Employment) تدوین سال ۱۹۶۷ به عنوان متمم ، از کارمندان ۴۰ سال به بالاتر در برابر تبیعیض به دلیل سن در زمینه های استخدام ، دادن مزایا ، تصقیه حساب، پرداخت حقوق، مزایای هنگام اخراج ،آموزش شغلی، پاداش ، دسته بندی شغلی ودیگر موارد محافظت می کند.
۸- تبعیض و آزار رساندن (State Harassment and Discrimination): The California Fair Employment and Housing تدوین سال ۱۹۵۹۹ کارمندان را در برابر اذیت و آزار و تبعیض محافظت می کند. آزار جنسی که طبق تعریف علی رغم میل و خواسته کارمند ، به هر صورتی از اقدام برای سکس گرفته (چه به صورت بیانی، فیزیکی و دید زدن و یا تقاضای مستقیم آن )تا به فعلیت رساندن آن صورت می پذیرد و باعث رنج و آزار وی می گردد گفته می شود.
پایان دادن به رابطه کاری بین کار فرما و کارمند طبق خواسته هر طرف (At-Will Employment And Wrongful Termination):
سازمان California’s Labor Code مشخص کرده است که رابطه کارفرما-کارمندی بدون دوره مشخص یک presumed to be employment “at-will.” فرض گرفته می شود. این بدان معنی است که حداقل در تئوری ، صاحب کار یا کارمند ممکن است که این رابطه کار فرما-کارمندی را در هر زمانی که بخواهند چه با دلیل و چه بدون دلیل قطع کنند. در این فرضیه at-will rule استثنائاتی وجود دارد مانند زمانی که اساسنامه شرکت ،دادگاه و یا سیاست عمومی (public policy) این رابطه را به گونه ای دیگر تعریف کرده باشد. استثنائات مندرج در اساسنامه شرکت مانند پایان دادن به کار کارمند با دلیل و منطبق بر قوانین ضد تیعیضی می بایست باشد. ، بدلیل شرکت در فعالیت اتحادیه ای ( for participating in union activity) و یا سرپیچی کردن از تقاضای کاری که غیر قانونی بوده است نمی توان به این رابطه پایان داد.
حفظ سلامتی و امنیت کارگر (Employee Safety And Health Protection).
قانون کالیفرنیا دستورالعملی را برای حفظ سلامتی و امنیت کارگران تحت برنامه Cal/OSHA تهیه کرده است که تحت سر پرستیCalifornia Department of Industrial Relations (DIR) ، بخش Occupational Safety and Health (DOSH) قرار دارد.
دستمزد و ساعات کار تحت قانون یا Fair Labor Standards Act) FLSA)
FLSA که از سال ۱۹۳۸ اجرائی شده است ، تا اینجا یکی از مهمترین قانون دولتی است که در ارتباط با دستمزد و ساعات کار تدوین شده است. FLSA میزان حداقل دستمزد ، پرداخت اضافه کاری ، ثبت و نگاهداری پرداخت ها و ساعات کار (record keeping) و استاندارد های کار کودکان را مشخص کرده است. پرداخت حداقل دستمزد ، پرداخت ۱٫۵ برابر میزان دستمزدمعمولی در هر ساعت برای هر ساعت اضافه کاری برای تمام کارمندان تحت پوشش (کار بیش از ۴۰ ساعت در هفته و ۸ ساعت کاری در روز، به آن اضافه کاری تعلق می گیرد).
فایل کردن مالیات های کارمند (Filing Employment Taxes)
تعریف کارمند براساس نظر اداره مالیات آمریکا (U.S. Internal Revenue Service (IRS)):
۹- به هرکسی که خدماتی را ارائه می دهد و این خدمات توسط صاحب کار کنترل می شود، کارمند گفته می شود. صاحب کار مسئول فایل کردن پرونده مالیات ایالتی و دولتی (employees’ withheld state and federal income taxes and payroll taxes) کارمند خود است.
تمام کمپانی های دارای کارمند، باید در بخش توسعه کارمندی (Employment Development Department (EDD)) برای پرداخت مالیات بر درآمد و مالیات حقوق کارمند (state income tax withholding and employment taxes) ثبت نام کنند.
به طور کلی یک بیزینس زمانی به عنوان بیزینس کارمند دار تعریف می شود که حقوقی بالاتر از ۱۰۰ دلار در یک دوره سه ماهه در سال قبل به یک یا چند کارمند پرداخت کرده باشد و این صاحب کار را ملزم به گزارش آن به اداره مالیات می کند و وی می بایست طی ۱۵ روز از اولین پرداخت در EDD ثبت نام کند.
مالیات بر درآمد (Income tax)
کارمند پرداخت می کند، کار فرما جمع اوری می کند (Employee Pays; Employer Withholds).
پرداخت مالیات بر درآمد ایالتی به طور کلی مسئولیت کارمند است ، اما عموما کارفرکا این مالیات ها را جمع اوری کرده و در نهایت به اداره California Franchise Tax Board پرداخت می کند .
بیمه از کارافتادگی ایالتی یا State Disability Insurance) SDI)
کارمند پرداخت می کند، کار فرما جمع اوری می کند (Employee Pays; Employer Withholds).
بیمه از کارافتادگی ایالتی (SDI)، برنامه ای است که کارمندان حائز شرایط را در مقابل عدم توانایی کار کردن به دلیل بیماری های غیر شغلی یا صدمات و یا از کار افتادگی به دلیل حاملگی و زایمان محافظت می کند. البته کارمند مختار است که از بیمه SDI و یا هر بیمه از کار افتادگی دیگر، از شرکت های بیمه دیگر اانتخاب کند.
بیمه بیکاری ایالتی یا State Unemployment Insurance) SUI)
این بیمه توسط کار فرما پرداخت می شود.
هدف بیمه بیکاری ایالتی ، کمک مالی به افرادی است که به طور موقت شغل خود را، نه به دلیل اشتباه شخصی، از دست داده اند.
میزان پرداختی این بیمه توسط کارفرما ۳٫۴ درصد از اولین ۷۰۰۰ هزار دلار پرداختی به کارمند در سال طی سه سال است.
هر چه شرکت تعداد ورودی و خروجی کارمندانش بیشتر باشد ،باید بیمه بیکاری بیشتری پرداخت کند.
مالیات آموزش شغلی (Employment Training Tax)
این مالیات توسط کار فرما پرداخت می شود.
در سال ۱۹۸۲، مجلس ایالتی کالیفرنیا برنامه اموزش شغلی کارمند (Employment Training Panel (ETP)) را به عنوان یک برنامه کاری بیزینس ایجاد کرد تا بدین وسیله کارفرماها کارمندان خود را به صورت حرفه ای آموزش دهند. همچنین این مجلس برنامه مالیات بر آموزش کارمند Employment Training Tax (ETT) را ایجاد کرد. تمام کارفرماهایی که دارای کارمند هستند ملزم به پرداخت این مالیات به میزان ۰٫۱ درصد از اولین هفت هزار دلار حقوق هر کارمند برای کمک به برنامه ETP هستند.
بیمه جبرانی کارمند (Worker’s Compensation Insurance)
این بیمه در سال ۱۹۱۳ در کالیفرنیا برای کارفرما ها اجباری شد. کد کار کالیفرنیا (California Labor Code) ملزم می کند که تمام کارفرماها (که حداقل یک کارمند دارند) ، بیمه جبرانی برای کارمند یا کارمندانشان داشته باشند.
سیستم این بیمه به دنبال مقصر نیست (no-fault system) ، به این معنی که کارمندانی که طی کار صدمه می بینند، برای دریافت مزایای این بیمه، نیاز به اثبات اینکه مقصر کیست ندارند.
کارشناسان و مشاورین ما در موسسه حقوقی و بین المللی یسنا بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ اقامت دائم و گرفتن ویزا در کشور ایالات متحده امریکا را ارائه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه مهاجرت می توانید با ما در ارتباط باشید.
قبول وکالت و مشاوره در اخذ اقامت و پاسپورت ( گرین کارت ، سی تی زن ، تابعیت و شهروندی ) کشور ایالات متحده امریکا از طریق تولد توسط وکیل مهاجرتی و بین المللی (ایالات های واشینگتن ، نیویورک ، کالیفرنیا ، ایلینویز ، تکزاس ، پنسیلوانیا، آریزونا، تکزاس ، کالیفرنیا و غیره )
کارشناسان و مشاورین ما در موسسه حقوقی و بین المللی یسنا بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ شهروندی و تابعیت در آمریکا را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه اخد تابعیت از طریق تولد در آمریکا و چگونگی مهاجرت به آمریکا از طریق طریق تولد و ارایه خدمات صدور ویزای طریق تولد آمریکا می توانید با ما در ارتباط باشید.
یکی از راه هایی که بسیاری از افراد تاملی بر آن داشته اند اخذ اقامت یا تابعیت یک کشور به واسطه ی تولد فرزند نوزاد یا بچه دار شدن در آن کشور میباشد و استفاده از قانون خاک آن کشور، آمریکا نیز همین قانون را دارد و می توان دریافت ویزا آمریکا را دریافت کرد.
ویزا آمریکا برای تولد فرزند که تحت دسته بندی گردشگری پزشکی قرار می گیرد، برای زنان باردار که شرایط لازم برای اخذ ویزا آمریکا در آمریکا را دارند، صادر میگردد. ابتدا باید بدانند که باید شرایط مشابهی را برای متقاضی یک ویزای توریستی آمریکا، که شامل پیوندهای اجتماعی و اقتصادی آمریکا می باشد را برآورده کنند و سپس باید چندین مورد اضافی را برآورده کنند و در مصاحبه خود باید صداقت داشته باشند.
شرایط صدور ویزای تولد فرزند در آمریکا و صدور ویزا آمریکا
متقاضی ویزای تولد فرزند در آمریکا باید حداقل ۱۴۰۰۰۰ دلار هزینه های پزشکی خود را پرداخت کنند.
همچنین متقاضی برای نشان دادن نیاز زن باردار در آمریکا به خدمات پزشکی در آمریکا، مانند حاملگی خطرناک و این که درمان مورد نظر وی در کشور خود در دسترس نیست و برای شرایطی که تجهیزات پزشکی در ایالات متحده از امید به درمان برخوردار می باشد.
متقاضی ویزای تولد فرزند در آمریکا، مستنداتی از قبیل تشخیص پزشک از وی و وضعیت پزشکی، یک نامه از یک پزشک یا بیمارستان در ایالات متحده آمریکا حاوی اطلاعات خاص شامل تخمین هزینه های درمان، از جمله هزینه دکتر، هزینه بستری و سایر هزینه های پزشکی، و برآورد طول درمان را باید ارائه کند.
هزینه نگهداری کودک در آمریکا
تحقیقات در راستای تولد فرزند در آمریکا نشان می دهد که هزینه داشتن یک نوزاد در ایالات متحده متفاوت می باشد.کسانی که ارزش زمان و مزیت هدایت حرفه ای را دارند، از خدمات درخواست ویزا آمریکا و تولد فرزند در آمریکا استفاده می کنند که تحت این درک است که متقاضی تصدیق می کند که هیچ یک از خدمات توسط مشاور به عنوان یک ارایه دهنده اصلی ارایه نمیگردد. این خدمات، همچنین به متقاضی ویزا آمریکا برای تولد فرزند در آمریکا یک راهنمایی ارایه می دهد که به وضوح نشان می دهد که چگونه شهروندی کودک خود را در آمریکا به شکل سریع و به شکل رسمی تشکیل دهد.
خدمات، بیمارستان ها، مراکز تولد، پرسنل پزشکی و سایر ارایه دهندگان خدمات، مانند هتل ها، آژانس ها و غیره، به طور مستقیم همه کالاها و خدمات را برای متقاضی ویزای تولد فرزند در آمریکا شامل مشاوره، درمان، اقامت و سفر ارایه می کند.
مزایای تولد فرزند در آمریکا
همه نوزادان متولد شده در کشور شهروندان آمریکایی از لحظه تولد می باشند. این، صرف نظر از وضعیت پدر و مادر خود در آن زمان و یا اینکه آنها ساکن ایالات متحده آمریکا هستند و یا به صورت موقت در خاک این کشور سکنی دارند. همچنین مهم است بدانند که با گواهینامه تولد، می توانند یک گذرنامه برای نوزاد در آمریکا بگیرند.
شهروندی کودک برای زندگی می باشد، مگر آنکه بعد از رسیدن به سن ۲۱ سالگی، تصمیم بگیرد که از آن رد شود یا اقدام دیگری انجام دهد. در این صورت تابعیت آمریکایی شخص متولد شده در آمریکا ابطال میگردد.
کودک همیشه آمریکایی خواهد بود حتی اگر چند روز پس از تولد او به خانه برگردد.
معایب تولد فرزند در آمریکا
نکته اصلی این است که بیمه درمانی برای بلافاصله پرداخت هزینه های پزشکی مربوط به زایمان را که باید بپردازند را شامل نمی گردد.
در موارد بسیار خاص، اگر والدین کودک بیمه ندارند، درخواست برای پوشش درمانی اضطراری صورت می گیرد. در این موارد ویزا آمریکا ممکن است لغو گردد.
شرایط دریافت تابعیت و اقامت آمریکا با تولد فرزند در آمریکا
تولد فرند در آمریکا، باعث اعطا تابعیت به نوزاد متولد شده در آمریکا می گردد. اما با توجه به قانون خاک در اعطا تابعیت که ایالات متحده آمریکا از آن پیروی می کند، فرزندان متولد شده که والدین آنها به طریق قانونی، وارد خاک آمریکا شده باشند از این امتیاز برخوردارند. در صورتی که با ویزا آمریکا توریستی و در زمان اعتبار ویزا آمریکا توریستی، فرزندی از مادر در خاک آمریکا، هواپیمای متعلق به آمریکا و یا کشتی آمریکایی متولد گردد، این کودک آمریکایی می باشد. والدین با تولد فرزند در آمریکا، موفق به اخذ اقامت یا تابعیت آمریکا نمی شوند.
کارشناسان و مشاورین ما در موسسه حقوقی و بین المللی یسنا بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ اقامت دائم و گرفتن ویزا در کشور ایالات متحده امریکا را ارائه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه مهاجرت می توانید با ما در ارتباط باشید.
پذیرش وکالت و مشاوره در اخذ اقامت و پاسپورت ( گرین کارت ، سی تی زن ، تابعیت و شهروندی ) از طریق نامزدی و ازدواج توسط وکیل مهاجرتی و بین المللی (ایالات های واشینگتن ، نیویورک ، کالیفرنیا ، ایلینویز ، تکزاس ، پنسیلوانیا، آریزونا، تکزاس ، کالیفرنیا و غیره )
کارشناسان و مشاورین ما در موسسه حقوقی و بین المللی یسنا بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ شهروندی و تابعیت در آمریکا را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه اخد تابعیت از طریق ازدواج در آمریکا و چگونگی مهاجرت به آمریکا از طریق طریق ازدواج و ارایه خدمات صدور ویزای طریق ازدواج آمریکا می توانید با ما در ارتباط باشید.
مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواجReviewed by تحصیل و زندگی در اروپا on Mar 24Rating:
اخذ اقامت آمریکا (America) از طریق ازدواج
همانطور که در مقاله های قبلی توضیح داده شد برای مهاجرت و اقامت در آمریکا روش های زیادی وجود دارد. از جمله روش های اخذ اقامت در آمریکا ، تحصیل در آمریکا ، اخذ ویزای کاری آمریکا یا سرمایه گذاری در آمریکا ، اخذ اقامت در آمریکا از طریق تولد فرزند و اخذ اقامت از طریق ازدواج در آمریکا می باشد که در این مقاله به بررسی این روش خواهیم پرداخت.
اخذ اقامت در کشور آمریکا از طریق ازدواج – مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج:
دو نوع ویزا برای اخذ اقامت آمریکا از طریق ازدواج وجود دارد:
ویزای نامزدی آمریکا
مدت ویزای نامزدی در آمریکا حدود ۳ ماه تا ۱٫۵ سال است. این ویزای نامزدی آمریکا مخصوص این است که با یک شهروند آمریکایی نامزد شوید یا قرار باشد با او ازدواج کنید. ازدواج در آمریکا باید با توجه به قانون ایلت متحده آمریکا باشد و این که دو طرف مجرد باشند و به سن ازدواج رسیده باشد و یا اگر قبلا ازدواج کرده اند باید به طور قانونی مراحل طلاق را بگذارنند. ویزای نامزدی آمریکا غیر مهاجرتی و موقت است و بعد از ازدواج فرآیند گرین کارت طی می شود. فردی که ملیت آمریکایی ندارد باید به قصد ازدواج وارد خاک آمریکا شود و بایستی ظرف مدت ۹۰ روز این ازدواج صورت گیرد و ویزای نامزدی آمریکا به هیچ وجه قابل تمدید نیست و بعد از ۹۰ روز باطل می شود. طرفین در ویزای نامزدی آمریکا باید طی دو سال قبل از اقدام به دریافت ویزا ملاقات کرده باشند ولی اگر متقاضی ثابت کند که سر مشکلات فرهنگی، اجتماعی،آداب و رسوم بوده این شرط لغو می گردد. کسانی که با قصد اردواج با خاله زاده، عمه زاده، عموزاده و یا دایی زاده خود را دارند، قوانین ایالتی و یا محل اقامت آنها مانع برای گرفتن ویزای نامزدی آمریکا می شود.
مراحل تشکیل پرونده اولیه برای ویزای نامزدی آمریکا:
تکمیل فرم I-129F توسط نامزد آمریکایی
تکمیل فرم G-325 به صورت جداگانه توسط هر دو نفر
گواهی تولد هر دو نفر (برای ایرانی ها ترجمه شناسنامه، برای آمریکایی ها گواهی تولد)
ترجمه طلاق نامه (اگر هر کدام پیشتر ازدواج دیگری داشته اند)
کپی گذرنامه های هر دو نفر
کپی تامین اجتماعی (Social Security) نامزد
۲قطعه عکس ۵ در ۵ برای هر دو نفر
چک به مبلغ ۳۴۰ دلار که از یک حساب بانکی در آمریکا باید باشد.
ارائه چند عکس که نشاندهنده در کنارهم بودن این دو شخص باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
ویزای ازدواج آمریکا برای شهروندان دارای گرین کارت به طور مشترک قابل استفاده می باشد. مدت دریافت ویزای گرین کارت بین ۱٫۵ تا سال است و در بعضی موارد ۳ یا ۴ سال هم ممکن است طول بکشد. برای ویزای ازدواج آمریکا بعد از رفتن پرونده به NVC یک سری مدارک و هزینه در حدود ۳۰۰ دلار در خواست می شود و تا زمان تکمیل نشدن پرونده ای به سفارت فرستاده نمی شود به همین علت مدت زمان ویزای ازدواج طولانی است. یکی از مدارک ویزای ازدواج آمریکا فرم حامی مالی (I864) است که در این مرحله باید فرستاده شود.
مجلس نمایندگان آمریکا با هدف کوتاه کردن فاصله میان زن و شوهر قوانین مهاجرتی آمریکا را طوری طراحی کرده اند که همسران شهروندان آمریکایی بتوانند در آمریکا زندگی کنند به همین دلیل ویزای K برای همسران طراحی شده است که از ویژگی های مهم این ویزا آمریکا تبدیل به اقامت دائم است.
مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج – ویزای نامزدی K
اگر فرم I-130 تایید شد، همسر باید برای گرین کارت اقدام کند و نیازی به ویزا ازدواج دیگر نیست.
همسر نیازی به پرکردن فرم تمکن مالی ندارد اما ارایه آن به سفارت توصیه می شود.
همسر و فرزنش میتوانند بیش از یکبار به آمریکا رفت و آمد کنند.
امکان گرفتن این ویزا وجود ندارد اگر زوجین طلاق بگیرند یا یکی از آن ها فوت شود.
چک آپ پزشکی برای گرفتن این ویزا الزامی می باشد.
مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج – مراحل گرفتن ویزا آمریکا
متقاضیان برای دریافت ویزا و مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج باید موارد زیر را اجرا نمایند:
پرکردن فرم درخواست ویزا و گرین کارت توسط شهروند آمریکایی
دریافت نامه تاییدیه ویزا توسط شهروند آمریکایی و فرستادن کیس به سفارت آمریکا (احتمالا ترکیه یا امارات برای ایرانیان)
تهیه مدارک مورد نیاز توسط نامزد
تعیین وقت سفارت و ارایه مدارک
گرفتن ویزا و دریافت مدارک مهرشده توسط سفارت برای ورود به آمریکا
اگر یکی از مدارک شما در پرونده موجود نباشد و پرونده به رسیدگی اداره نیاز داشته باشد مدارک و گذرنامه را شخصا تحویل بدهید و بعد از حضور شخصی بخش کنسول گری مجددا پرونده شما را بررسی خواهد کرد و اگر همه چیز درست باشد گذرنامه و ویزا را به شعبه PTT متخب شما ارسال می کند و اگر مجددا پرونده شما ناقص باشد بخش کنسولگری آمریکا گذرنامه شما و یک شرح مکتوب از مدارک مورد نیاز که در پرونده شما نیست را ارسال خواهد کرد.
کارشناسان و مشاورین ما در موسسه حقوقی و بین المللی یسنا بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ شهروندی و تابعیت در آمریکا را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه اخد تابعیت از طریق ازدواج در آمریکا و چگونگی مهاجرت به آمریکا از طریق طریق ازدواج و ارایه خدمات صدور ویزای طریق ازدواج آمریکا می توانید با ما در ارتباط باشید.
قبول وکالت و مشاوره در اقامت و پاسپورت ( سی تی زن ، گرین کارت ، تابعیت و شهروندی ) کشور ایالات متحده امریکا از طریق تحصیل توسط وکیل مهاجرتی و بین المللی (ایالات های واشینگتن ، نیویورک ، کالیفرنیا ، ایلینویز ، تکزاس ، پنسیلوانیا، آریزونا، تکزاس ، کالیفرنیا و غیره )
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا افتخار این را دارد که با استفاده از کادر وکلا و مشاورین مجرب خود در زمینه اخذ ویزای دانشجویی آمریکا همراه و یار شما باشد. علاقمندان به تحصیل در دوره های دبیرستان، کالج و دانشگاه در مقاطع مختلف تحصیلی می توانند از خدمات اخذ پذیرش و ویزای دانشجویی این شرکت استفاده نمایند.
تحصیل در آمریکا و تحصیل رایگان شرایط و هزینه های بورسیه آن
تحصیل در آمریکا شاید برای برخی ها رویاست، اما از راه درست این رویا دست یافتنی است.
تحصیل در آمریکا بواسطه قدمت دانشگاه های ممتاز در سیستم تحصیلی آمریکا و امکانات بسیار ویژه ای که کشور آمریکا در اختیار دانشجویان خارجی برای تحصیل در آمریکا قرار می دهد، کشور آمریکا همواره کانون توجه علاقه مندان به تحصیل در مراکز معتبر علمی و همه افرادی که متقاضی اخذ اقامت و یا گرین کارت آمریکا بوده اند، بوده است.
دانشگاه ها و مراکز آموزشی امریکا سرآمد دانشگاه های برتر دنیا هستند و تقریبا تمامی رشته ی دانشگاهی را پوشش می دهند. نظام آموزشی آمریکا با دوره کارشناسی ۴ ساله، دوره کارشناسی ارشد ۲ ساله و دوره دکترای ۳ تا ۵ ساله همراه است.
تحصیل در آمریکا در مدارس
تحصیل در مقاطع دبستان و دبیرستان کشور آمریکا در بهترین مدارس خصوصی و دولتی آمریکا میسر است و کشور آمریکا برای از بین بردن دغدغه خانواده ها در رشد و تربیت دانش آموزان در محیطی بیگانه، شرایط ویژه ای را نظیر محیا کردن خوابگاه های دانشجویی با امکانات پیشرفته، تهیه غذای اسلامی و حلال، فراهم کردن بستر نظارت مستمر اولیای دانش آموز بر روند تحصیلی و زندگی در آمریکا و بسیاری دیگر از امکانات را جهت تسهیل و بهبود بخشیدن زندگی در حین تحصیل در آمریکا بوجود آورده است.
هزینه های تحصیل و زندگی در آمریکا در دوره دبیرستان و دانشگاه در حدود ۲۵ تا ۳۰ هزا دلار آمریکا است که این هزینه شامل هزینه مدرسه، خوابگاه، غذا، بیمه و …. می باشد.
گفتنی است که دانش آموزان پس از سپری کردن دوره دبیرستان در آمریکا امکان ورود به بهترین دانشگاه های کشور آمریکا را دارا می شوند، و با توجه به درآمد قشر تحصیل کرده در کشور آمریکا که میزان ۱۰ تا ۱۲۲ هزار دلار به صورت ماهیانه می باشد، صرف هزینه برای تحصیل فرزندانتان در آمریکا، سرمایه گذاری بسیار ارزشمندی در راستای آینده ایشان می باشد.
لازم به ذکر است که دانشجویان مشغول به تحصیل در کشور آمریکا پس از اتمام دوره تحصیلی خود به راحتی می توانند جهت دریافت گرین کارت آمریکا اقدام نمایند و پس از گذراندن ۵ سال به شهروند آمریکا تبدیل شوند. نکته دیگر این است یک شهروند آمریکایی می تواند جهت دریافت اقامت آمریکا برای افراد خانواده خود اقدام نمایند و این بدان معنی است که خانواده دانشجو نیز می تواند به وی ملحق شود.
تحصیل در آمریکا در مقطع لیسانس
متقاضیان تحصیل در مقطع لیسانس در کشور آمریکا می بایست با در دست داشتن گواهی مبنی بر اتمام ۱۲ سال تحصیل دوره های دبستان و دبیرستان (یعنی مدرک پیش دانشگاهی در ایران) می توانند جهت اخذ پذیرش در دانشگاه های کشور آمریکا اقدام نمایند.
داوطلبانی که آخرین مدرک تحصیلیشان مدرک دیپلم ایران می باشد می توانند با گذراندن دوره پیش دانشگاهی خود در کشور آمریکا وارد دانشگاه شوند.
برای اخذ پذیرش از دانشگاه های کشور آمریکا، اخذ نمره ۶ در آزمون آیلتس و یا نمره های مشابه در آزمون تافل الزامی است ولی داوطلب می تواند دوره های آموزش زبان انگلیسی را در کشور آمریکا و قبل از شروع دوره های دانشگاهی خود سپری کنند.
هزینه های زندگی
هزینه های زندگی در آمریکا برای دانشجویان به صورت میانگین بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ دلار در ماه می باشد که شامل هزینه های مسکن، غذا، رفت و آمد، بیمه و سایر هزینه هایی است که دانشجو ملزم به پرداخت آن ها در زمان تحصیل و در مقطع لیسانس در کشور آمریکا می باشد. هزینه های دانشگاه های آمریکا نیز بصورت میانگین سالیانه ۱۲ تا ۱۵ هزار دلار می باشند، البته این مبلغ شامل دانشگاه های با رتبه علمی ۱ تا ۱۰ آمریکا نمی شود و لیکن دانشگاه های رتبه ۱۰ تا ۱۰۰ آمریکا هم جزء برترین دانشگاه های دنیا محسوب می شوند.
حق کار
دانشجویان مقطع کارشناسی کشور آمریکا مجوز کار در محدوده ای ۱۰ ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین ۱۳ تا ۱۵ دلار به ازای هر ساعت می باشد که که مجموع درآمد های حاصله از کار دانشجویی میتواند براحتی هزینه های تحصیل فرد را در یک سال پوشش دهد. پیدا کردن کار دانشجویی در هر کشوری به پارامترهای متفاوتی نظیر سطح آگاهی فرد از زبان کشورها، تجربه کاری، ویژگی های شخصی فرد، زمان ورود شخص به کشور و چندین عامل دیگر وابسته است.
تحصیل در آمریکا در مقطع فوق لیسانس
متقاضیان ورود به مقطع فوق لیسانس در دانشگاه های آمریکا را می توان در سه دسته طبقه بندی کرد:
افرادی با سوابق تحصیلی عالی
افرادی که سوابق تحصیلی معمولی دارند ولی فاصله زمانی میان آخرین مقطع و اقدام جهت اخذ ویزا برای ایشان کمتر از دو سال است
افرادی که بیش از دو سال از آخرین مدرک تحصیلی ایشان میگذرد.
بدیهی است گروه اول بواسطه سابقه درخشان تحصیلی (فاکتورهای این سابقه درخشان معدل کل بالای ۱۷، داشتن مقاله معتبر بویژه مقاله ISI، داشتن نمره GRE یا GMAT مناسب، نمره IELTS یا TOEFL خوب) می توانند جهت اخذ بورسیه از دانشگاه های معتبر آمریکا اقدام نمایند. این گروه از متقاضیان اخذ ویزای دانشجویی آمریکا حتی الامکان دریافت هزینه های زندگی علاوه بر هزینه های تحصیلی خود را از دانشگاه های آمریکا دارا می باشند.
گروه دوم با توجه به شرایط مالی خود می توانند دانشگاه های خوب با هزینه ای در حدود سالیانه ۱۰ تا ۱۸ هزار دلار اقدام نمایند، البته دانشگاه های دیگری نیز در این کشور با هزینه کمتری وجود دارند. این دسته از دانشجویان در دانشگاه های آمریکا می توانند با انجام فعالیت های دانشجویی، در راستای پرداخت شهریه های دانشجویی قدم بردارند.
حق کار
دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد کشور آمریکا مجوز کار در محدوده ای ۲۰ ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا ۱۵ دلار به ازای هر ساعت می باشد که که مجموع درآمد های حاصله از کار دانشجویی میتواند براحتی هزینه های زندگی و تحصیل فرد را در یک سال پوشش دهد.
پیدا کردن کار دانشجویی در هر کشوری به پارامترهای متفاوتی نظیر سطح آگاهی فرد از زبان کشورها، تجربه کاری، ویژگی های شخصی فر ، زمان ورود شخص به کشور و چندین عامل دیگر وابسته است.
تحصیل در مقطع دکترای کشور آمریکا
دانشجویان مقطع دکترا کشور آمریکا مجوز کار در محدوده ای ۳۰ ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا ۱۵ دلار به ازای هر ساعت می باشد که که مجموع درآمدهای حاصله از کار دانشجویی میتواند براحتی هزینه های زندگی و تحصیل فرد را در یک سال پوشش دهد.
قبول وکالت و مشاوره در اقامت کشور ایالات متحده امریکا از طریق ویزای تحصیلی توسط وکیل متخصص و مهاجرتی
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا افتخار این را دارد که با استفاده از کادر وکلا و مشاورین مجرب خود در زمینه اخذ ویزای دانشجویی آمریکا همراه و یار شما باشد. علاقمندان به تحصیل در دوره های دبیرستان، کالج و دانشگاه در مقاطع مختلف تحصیلی می توانند از خدمات اخذ پذیرش و ویزای دانشجویی این شرکت استفاده نمایند.
انواع ویزاهای تحصیلی آمریکا
آمریکا از کشورهایی هست که برترین دانشگاه ها را در خود جای داده است . اگر رتبه بندیهای مختلفی که هر ساله در بین دانشگاه های مختلف کل جهان انجام میشود را مشاهده کنیم خواهیم دید که در بین ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان حداقل ۶۰ درصد دانشگاه ها را ، دانشگاه های آمریکا به خود اختصاص داده اند ؛ این بدان مفهوم است که رنکینگ دانشگا ه های آمریکا معمولا مطلوب میباشد . هر گاه شخص بتواند پذیرشی از دانشگاه های آمریکا اخذ نماید، باید برای دریافت ویزا از سفارتخانه اقدام کند؛ تا بتواند برای اقامت دانشجویی به آمریکا مهاجرت کند و بتواند تحصیلات خود را در دانشگاه های آمریکا ادامه دهد.
در این مقاله قصد داریم که انواع ویزاهای دانشجویی ( ویزاهای تحصیلی ) آمریکا را شرح دهیم .
ذکر این مطلب ضروری هست که انواع ویزاهایی که توسط کشور آمریکا صادر میشود بسیار متفاوت میباشد . همچنین برای دانشجویانی که قصد مهاجرت تحصیلی به آمریکا را دارند انواع متفاوتی از ویزا وجود دارد که بنا به درخواست و شرایط شخص یکی از انواع ویزاها به وی تعلق میگیرد .
دانشجویان خارجی معولا یکی از ویزاهای زیر را از سفارت آمریکا دریافت میکنند که هر کدام از ویزاها را به تفصیل شرح خواهیم داد.
ویزای F1 )F1 VISA )
ویزای J1 )JI VISA )
ویزای M1 )M1 VISA)
ویزای H1 )H1 VISA)
ویزای Q1 )Q1 VISA)
ویزای F1 :
ویزای F1 متداول ترین ویزایی هست که به دانشجویان داده میشود .
اول آنکه بهتر است بگوییم که این ویزا یک ویزای غیر مهاجرتی میباشد . منظور از ویزای غیر مهاجرتی آمریکا این است که شخصی که این نوع ویزا را دریافت میکند بعد از اتمام تحصیلات باید به کشور خود مراجعت کند و یا اگر بخواهد در آمریکا بماند یعنی اقامت و تابعیت کشور آمریکا را اخذ کند باید نوع ویزای خود را تغییر دهد .
ویزای F1 به دانشجویانی تعلق میگیرد که مایل به مطالعات آکادمیک در ایالات متحده هستند؛ یا برای تحصیل در کالج یا دانشگاه های معتبر آمریکا و یا کلاسهای زبان انگلیسی در یک دانشگاه یا موسسه زبان انگلیسی، پذیرش یا ( I20) را دریافت کرده اند. مدت این ویزا بستگی به مدت تحصیل دارد .
از مزیتهای این ویزا ( ویزای F1) این است که شخصی که این ویزا را دریافت میکند اجازه کار نیمه وقت ۲۰ ساعت در هفته را دارد . و در ضمن بعد از اتمام تحصیلات دانشجو میتواند جهت کار ۱۲ تا ۱۷ ماه ویزای خود را تمدید کند. هنگامی که شما این ویزا را دریافت کرده اید چنانچه بخواهید رشته تحصیلی خودتان را عوض کنید باید اداره مهاجرت را از تصمیم خود آگاه نمایید.
شخصی که ویزای دانشجویی F1 را دریافت کرده است میتواند برای همراهان خود ( همسر و فرزندان ) خود نیز تقاضای ویزا نماید که به ویزایی که به همراهان شخص تعلق میگیرد ویزای F2 (F2 VISA) گفتته میشود . همان طور که گفته شد برای مقیم شدن در آمریکا و اخذ اقامت و تابعیت کشور آمریکا بعد از تحصیل باید نوع ویزا تغییر کند.
ویزای J1 )J1 VISA )
ویزای J1 به دانشجویانی تعلق میگیرد که در اثر یک برنامه تبادلی بخواهند برای تحصیل به آمریکا سفر کنند مثل کسانی که تحت حمایت مالی دولت ایالات متحده باشند یا سایر برنامه های تبادل تخصیص یافته قرار دارند ( مانند برنامه های تبادل دانشجو که بین دانشگاه های مختلف متداول میباشد ) . ویزای JI معمولا به محققین و پژوهشگران داده می شود . طبق قانون مهاجرتی آمریکا محقق و پژوهشگر کسی است که حداقل لیسانس داشته باشد و در رشته فوق لیسانس به بالا در آمریکا بخواهد در یک موسسه آموزشی ویا تحقیقاتی مشغول به تحقیق شود. و پس از پایان تحقیق مدرک فوق لیسانس و یا مدرک بالا را اخذ نماید. البته باید بگوییم که این ویزا برای دانشجویان ایرانی بسیار مشکل میباشد . ویزای JI نیز دارای مزایایی میباشد از جمله مزایای این ویزا اجازه کار در آمریکا و گرفتن شماره ملی آمریکایی ( Social Security Number ) می باشد.لازم به توجه است که افرادی که این ویزا را اخذ کرده اند پس از پایان تحقیقشان باید به مدت ۲ سال از آمریکا خارج شوند.
در این نوع ویزا نیز (ویزای J1) دانشجو میتواند برای همراهان خود نیز ویزا از سفارت آمریکا درخواست نماید که به ویزایی که به همراهان تعلق میگیرد ویزای J2 )J2 VISA ) گفته میشود.
ویزای M1 )M1 VISA )
ویزای M1 نیز از ویزاهایی هست که به طور محدود صادر میشود و برای اشخاصی هست که قصد دارند در یک مدرسه یا موسسه غیر آکادمیک یا فنی حرفه ای تحصیل کنند. به عنوان مثال برای افرادی که قصد دارند برای کارآموزی در یک موسسه یا یک کارخانه در آمریکا بروند .
در این ویزا نیز شخص میتواند برای همراهان خود نیز تقاضای ویزا نماید که در آن صورت به ان ویزای M2 (M2 )VISA گفته میشود .
ویزای H1 )H1 VISA)
این ویزا نیز در موارد بسیار معدودتر به دانشجویان اعطا میشود که برای اقامت پزشکی و سایر تجارب مرتبط با اشتغال میباشد که به دانشجویان داده میشود . دقت فرمایید که معمولا از ایران برای این ویزاها به طور مستقیم نمیشود اقدام کرد.
ویزای QI )Q1 VISA )
این ویزا نیز از ویزاهای بسیار محدودی میباشد که برای بازدیدهای تبادل فرهنگی که شامل آموزش عملی یا تسهیم فرهنگ ملی می باشد اختصاص می یابد و همان طور که گفته شد شرایط دریافت این ویزا بسیار مشکل میباشد و دارای پیچیدگیهای بسیاری میباشد .
طبق گفتار بالا دانشجویان ایرانی باید از طریق ویزای F1 برای تحصیل در دانشگاه های آمریکا اقدام کنند .
برای درخواست ویزای F1 هیچ محدودیت زمانی وجود ندارد فقط توجه کنید که باید چند ماه قبل از شروع کلاسهای دانشگاه یا کالجی که از آن پذیرش I20 دریافت کرده اید ، باشد تا فرصت کافی برای دریافت این ویزا را داشته باشید .
برای اقدام و اخذ هر کدام از ویزاهای یاد شده اولین قدم گرفتن وقت سفارت آمریکا میباشد . چنانچه در این زمینه نیاز به مشاوره بیشتری داشتید میتوانید با مشاوران ما در موسسه حقوقی و بین المللی یسنا تماس برقرار کنید و مشاوره های آنان بهره مند شوید.
تقسیم بندی دانشگاههای امریکا
بطور کلی دانشگاه های آمریکا به دو گروه ایالتی (state school) و خصوصی (private school) تقسیم میشوند. دانشگاه های ایالتی معمولا بسیار ارزانتر هستند اما ممکن است برای پذیرش دانشجویان خارجی (international students) محدودیت ظرفیت داشته باشند.
علاوه بر آن دانشگاههای آمریکا را می توان برحسب اینکه مراکز تحقیقاتی هستند یا نه به دو گروه تقسیم کرد:
گروه اول دانشگاههایی هستند که درکنار تدریس مراکز تحقیقی هم هستند و دانشجویان مقطع دکترا قبول میکنند(Universities).
دسته دوم دانشگاههایی هستند که تنها به تدریس میپردازند و دورههای دو ساله یا چهار ساله داشته و مدارکشان حداکثر تا مقطع لیسانس است (Colleges).
در آمریکا به تحصیلات تا مدرک لیسانس undergraduate program و بعد از آن (فوق لیسانس و دکترا) graduate program گفته میشود.
آخرین تقسیم بندی مربوط به تقسیم بندی سال تحصیلی است: ترمی (Semester System) و یک چهارمی (Quarter System). دانشگاههایی که به صورت ترمی کار میکنند هر سال تحصیلی را از ابتدای سپتامبر تا آخر ماه می به دو ترم تقسیم میکنند که مشابه سیستم ایران است. در سیستم یک چهارمی سال تحصیلی به چهار ربع سه ماهه تقسیم میکند.
TOPانواع مدارک کارشناسی ارشد در آمریکا
به طور کلی دو نوع مدرک فوق لیسانس در آمریکا وجود دارد. مدارک حرفه ای (Professional Degrees) و مدارک تحقیقی(Research Degrees). بنا به رشته تحصیلی مدارک حرفه ای ممکن است نامهای متفاوتی داشته باشند. مثلا در رشته های مهندسی ممکن است Master of Engineering یا Master of Science in Engineering باشند. مدارک تحقیقی همه تحت یک نام Master of Science ارائه می شوند.
این دو مدرک چند تفاوت اصلی دارند:
۱- پیشنیازها: برای مدارک حرفه ای دانشجویان احتیاج به نوشتن تز یا مقاله تحقیقاتی ندارند و تمرکز اصلی پروگرام روی گذراندن معمولا ۳۰ واحد درسی و تمام کردن یک یا دو پروژه است. در مدارک تحقیقی دانشجویان ملزم به نوشتن یک پایان نامه تحقیقاتی هستند و معمولا باید یک مقاله تحقیقی نیز به چاپ برسانند و در عوض تعداد واحد درسی کمتری بر میدارند.
۲- طول دوره تحصیلی: مدارک حرفهای معمولا دوره ای یک ساله دارند اما مدارک تحقیقی دو ساله هستند که دانشجویان سال اول را بیشتر با کلاسها و سال دوم را با تحقیق میگذرانند.
۳- کمکهای مالی: مدارک حرفهای بیشتر به چشم یک سرمایهگذاری برای بالا بردن موقعیت کاری دیده شده و کمکهای مالی کمتری دریافت میکنند (یا اصلا دریافت نمیکنند). کمکهای مالی دانشجویان عموما از بودجه تحقیقاتی میاید که استاد مربوطه برای یک موضوع خاص از دولت می گیرد. به علت اینکه مدارک حرفه ای کار تحقیقی انجام نمیدهند امکان برخورداری از این بودجهها هم برای دانشجویان متقاضی مدارک حرفهای فراهم نیست. ممکن است در حالتهای خاص بخشی از شهریه به دانشجو بخشیده شود.
۴- پذیرش گرفتن: دقیقا به این علت که خود دانشجو معمولا باید هزینه تحصیل مدارک حرفه ای را متقبل شود پذیرش گرفتن از این مدارک راحت تر از نوع تحقیقی آن است. علاوه بر این خیلی از دانشگاهها مدارک تحقیقی فوق لیسانس را فقط به صورت پیوسته با مدرک دکترا ارائه میکنند. اگر نمره های خیلی خوبی ندارید و امکان مالی یک سال شهریه دادن هم برایتان فراهم است این نوع مدارک حرفهای میتوانند گزینه خوبی باشند.
۵- اعتبار: هردو مدرک در آمریکا دارای اعتبار یکسان هستند و دانشگاههای طراز اول از هردو مدرک ارائه میکنند. تفاوت این دو مدرک نه در اعتبار آنها بلکه در نوع دانشجویانی است که جذب میکنند. دانشجویان مدارک حرفه ای بیشتر جذب بازار کار میشوند اما دانشجویان با مدرک تحقیقاتی بیشتر علاقمند به تحقیق و یا ادامه تحصیل در مقطع دکترا هستند.
۶- پذیرش دکترا: اگر قصد ادامه تحصیل در مقطع دکترا را دارید مدارک تحقیقی گزینه بهتری هستند. چرا که در طی دوره تمرین تحقیق کردن خواهید کرد و با بسیاری از مهارتهای لازم برای موفقیت در مقطع دکترا آشنا خواهید شد. همین آشنایی و نیز مقالات تحقیقی شما در طی دوره فوق لیسانس شانس پذیرش در مقطع دکترا بالاتر می برد. هر چند که با هر دو مدرک میشود وارد مقطع دکترا شد.
TOPمدارک مورد نیاز برای ارسال تقاضا به دانشگاه های آمریکا
ریز نمرات (Transcript)
معمولا دو تا سه نسخه رسمی از ریزنمرات تمام دانشگاههایی که قبلا رفته اید لازم است. لازم است که کارنامه ها را در پاکت های مهر و موم شده بفرستید که این مهر و موم باید توسط دانشگاه مربوطه انجام شود. اگر اصل کارنامه به فارسی است می بایست ترجمه رسمی آن را هم همراه با نسخه اصلی در پاکت گذاشته و مهر و موم کنید. برای دانشجویانی که در سال آخر تحصیل هستند و یا کارنامه شان هنوز آزاد نشده برای مراحل مقدماتی پذیرش گرفتن احتمالا فرستادن نسخه غیر رسمی کارنامه که همراه با گواهی از رییس دانشکده یا آموزش که مبتنی بر صحت مندرجات کارنامه باشد کفایت میکند.اما باید توجه کنید که در صورت پذیرش گرفتن دانشگاه مقصد یک نسخه از کارنامه رسمی شما را درخواست خواهد کرد. برای گرفتن کپی رسمی کارنامه معمولا مدرک تحصیلی باید آزاد شده باشد یا به اصطلاح خریداری شود. این به این معنی است که شما هیچ بدهی به دانشگاه و وزارت علوم ندارید.
فرم های تقاضا (Application Forms)
فرمهای تقاضا معمولا حاوی سئوالات کلی در مورد متقاضی (Applicant) هستند. بسیار مهم است که این فرمها دقیق و کامل پر شوند. تا زمانی که این فرمها را کامل نکنید و نفرستید بررسی تقاضای شما به جریان نخواهد افتاد. معمولا اکثر دانشگاهها این فرمها را به صورت آنلاین در دسترس دارند که کار شما را راحت تر خواهد کرد.
توصیه نامه ها (Recommendation Letters)
توصیهنامه ها بخش خیلی مهمی از پرونده شما هستند. این توصیهنامه ها باید توسط استادانی که رابطه دانشگاهی یا حرفه ای با شما داشته اند نوشته شود. دانشگاهها معمولا دو یا سه توصیه نامه درخواست میکنند. این توصیهنامهها را برای پرکردن به افرادی بدهید که شما را خوب میشناسند (از لحاظ علمی یا کاری) و مطمئن هستید که درباره شما مطالب خوبی خواهند نوشت و مهارتها و محسنات شما را گوشزد خواهند کرد. در نامه باید تشریح شده باشد که شخص توصیهکننده چه مدت است که شما را میشناسد، فکر میکند که قابلیتهای شما کدام هستند، و چرا شما شایستگی دارید که از دانشگاه مقصد پذیرش/کمک مالی بگیرید. توجه داشته باشید که توصیه نامه باید نشان بدهد که فرد توصیه کننده شما را خیلی خوب میشناسد. فراموش نکنید که کمیته پذیرش(Admission Committee) مخصوصا میخواهد بداند که چرا شما برای این دانشگاه/رشته مناسب هستید. این نکته مخصوصا برای متقاضیان مدرک دکترا مهم است.
مرامنامه (Statement of Purpose)
این بخش احتمالا سختترین بخش پرونده شما خواهد بود.در این قسمت شما تشریح خواهید کرد که چه کسی هستید، چه پیشینه علمی و کاری دارید، چرا علاقمندید که در این دانشگاه و رشته بخصوص ادامه تحصیل دهید، و دیدگاه و هدفتان در باره آینده بعد از تحصیل چیست.به بیان دیگر شما عملا می خواهید کمیته پذیرش را ترغیب و قانع کنید که شما را به خیلی از متقاضیان دیگر ترجیح بدهند. نوشته شما باید به روشنی توضیح دهد که برای چه رشتهای تقاضا میکنید، انگیزه شما چیست، چه چیزی میخواهید به دست بیاورید، و چگونه میتوانید برای دانشگاه مقصد و محیط علمی آن مثمر ثمر باشید.
.C.V
یکی از موثرترین و مهمترین ابزار برای بدست آوردن موقعیت های تحصیلی در آمریکا، ایجاد ارتباط موثر است. به همین علت تهیه یک C.V خوب در کسب پذیرش یک دانشگاه بسیار موثر است. بعضی از دانشگاهها دانشجویان را ملزم می کنند که یک فرم استاندارد C.V مخصوص دانشگاه را پر کنند. با این حال در بیشتر موارد این به خود متقاضی بر می گردد که چگونه یک C.V را تهیه کند. یکی از نکته های کلیدی در تهیه C.V این است که اگر متقاضی در پی کسب موقعیت تحصیلی است باید سوابق تحصیلی و تحقیقاتی خود را در صفحه اول ارائه دهد. اما در صورتی که C.V برای کسب موقعیت شغلی است – که در این حال معمولاً به آن رزومه (Resume) می گویند – لازم است که اول به تجربیات کاری اشاره شود. معمولاً C.V از ۲-۳ صفحه بیشتر نیست. وقتی که با استادی مکاتبه می کنید چیزی که برای معرفی بیشتر خود برای او می فرستید .C.V است. بسیاری از دانشگاهها هم را جزو یکی از مدارکی قرار می دهند که باید برای کمیته تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرستاده شود. بهتر است که C.V به فرمت pdf یا rtf تبدیل شود چون در این صورت امکان باز شدن فایل شما توسط اغلب سیستمها وجود دارد و از طرف دیگر فایل تهیه شده با همان “تنظیمات صفحه ای” مورد نظر شما پرینت خواهد شد. بعضی ها هم اعتقاد دارند که فرمت pdf رسمی تر است.
امتحانات استاندارد (GRE ,TOEFL , …)
تعداد زیادی از دانشگاههای آمریکا TOEFL را به IELTS ترجیح می دهند و اکثریت قریب به اتفاق دانشگاههای سطح بالای آمریکا نمره IELTS را قبول نمی کنند. بنابراین اگر کسی بطور همزمان در حال تقاضا دادن برای چند کشور مختلف است، باید اطلاعات لازم برای مدرک زبان مورد قبول هر دانشگاه را کسب کند.
علاوه بر امتحان تافل شما ممکن است لازم باشد که در امتحانات دیگری هم که اصطلاحا به آنها امتحانات استاندارد (Standardized tests) گفته میشود شرکت کنید. به عنوان مثال دانشجویان رشتههای مهندسی و علوم باید امتحان GRE عمومی (GRE General) و دانشجویان رشتههای مدیریت (MBA=Master of Business Administration) باید امتحان GMAT را بدهند. بعضی از رشتههای علوم علاوه بر امتحان عمومی GRE شاید لازم باشد که بخش های مربوط به رشته خودشان (GRE Subject) را هم بگذرانند. این امتحانات معمولا از تافل سختتر هستند چون برای تمام دانشجویان متقاضی (و نه فقط خارجیها) طراحی میشوند و دانشجویان آمریکایی هم باید در آنها نمره حد نصاب را کسب کنند.
TOPپرداخت هزینه تحصیل در آمریکا
هزینه تحصیل در آمریکا مخصوصاً برای دانشجویان خارجی بسیار بالاست. معمولا دانشجویان از یکی از سه طریقه بورس (fellowship)، دستیار تحقیق یا RA ٬ (research assistantship) و یا دستیار تدریس یا TA ٬ (teaching assistantship) نه تنها از پرداخت شهریه معاف می شوند، بلکه درآمدی نیز کسب می کنند.
* Fellowships and Scholarships یا بورس های تحصیلی
بورسهای تحصیلی داری انواع گوناگونی است که معمولا از سوی دانشكده ها یا شرکتها و موسسات خارج از دانشگاه به منظور تشویق در اختیار دانشجویان مستعد در تعدادی محدود قرار میگیرد. خصوصیت اصلی بورسها این است که بر خلاف کمک هزینه در قبال گرفتن آن لازم نیست کار بکنید. معمولاً برای کسب fellowship نمره GRE و معدل دوران لیسانس و فوق لیسانس (GPA) و توصیه نامه های اساتید بسیار مهم هستند. این مورد معمولاً توسط اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه بررسی می شود و بسیار رقابتی است. مدارک و شرایط لازم برای کسب چنین موقعیتی را در وبسایت دانشگاه مورد نظر می توانید پیدا کنید.
Teaching Assistantship
شما بعنوان یك TA بری همكاری با یكنفر استاد در تدریس یك دوره بخصوص انتخاب می شوید. ضمن اینكه وظیفه افراد TA از تنوع بسیاری برخوردار است كه بصورت عمومی شامل نمره دادن، كمك به دانشجویان و اداره جلسات هفتگی می باشد. سمت شما بعنوان دستیار تدریس بستگی به نظر استادی دارد كه با وی همكاری دارید. تعدادی از اساتید ممكن است كه از شما بخواهند كه به مدت ۴۰ ساعت در هفته با آنان همكاری نمائید و تعدادی نیز ممكن است تنها خواستار تصحیح اوراق امتحان باشند. کسب موقعیت TA به تسلط دانشجو به زبان انگلیسی و توانایی تدریس بستگی دارد. این موقعیت بخصوص برای کسانی که می خواهند با فرهنگ و زبان آمریکایی آشنایی زیادی پیدا کنند و بخصوص برای کسانی که می خواهند در آینده همین شغل (تدریس در دانشگاه) را ادامه دهند بسیار مفید است. معمولاً دانشگاههای مختلف کلاسها و یا دوره هایی برای دانشجویان خارجی متقاضی TA دارند. تدریس موفق در کلاسهای درس آمریکا تا حد زیادی به مدیریت کلاس وابسته است.
Research Assistantship
در موارد بسیاری اساتید از طریق پروژه های تحقیقاتی بودجه ای کسب می کنند که قسمتی از این بودجه به دانشجویان فوق لیسانس یا دکترا بعنوان RA تعلق می گیرد. از آنجا که اساس کسب RA به نوع پروژه تحقیقاتی و تخصص استاد مورد نظر بر می گردد، بهترین کار برای اطلاع از این موقعیت ها، تماس مستقیم با استاد مربوطه است.
مدارک مورد نیاز برای تحصیل در کشور ایالات متحده امریکا
جهت پذیرش از دانشگاههای آمریکا با توجه به رشته و مقطع تحصیلی مدارک متفاوتی مورد نیاز می باشد ولیکن تقریباً اکثر دانشگاهها بطورعمومی مدارک زیر را از داوطلبان تقاضا می کنند:
مدارک مورد نیاز پذیرش – اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی
۱- ترجمه رسمی مدرک دیپلم و یا پیش دانشگاهی همراه با ریز نمرات .
۲- مدرک زبان الزامی نمیباشد ولی در صورت عدم شرکت در دوره های زبان دانشگاه مدارک تافل با حداقل نمره ۷۰ در آزمون IBT و ۵۰۰ در آزمون PBT و یا IELTs با نمره ۶٫ نیاز میباشد.
۳- کپی از صفحه اول پاسپورت (ترجمه شناسنامه برای کسانی که پاسپورت در حال حاضر ندارند).
۴- رزومه شخصی (Resume\CV) به زبان انگلیسی
۵- ارسال پروفایل کاری برای رشته های مرتبط با طراجی ، گرافیک و یا معماری.
مدارک مورد نیاز اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد
۱- ترجمه رسمی مدرک لیسانس همراه با ریز نمرات چهارساله
۲- کپی مدارک TOEFL با حداقل نمره ۹۰ در آزمون IBT و ۵۵۰ در آزمون PBT و یا IELTs با نمره ۷٫
۳- کپی از صفحه اول پاسپورت (ترجمه شناسنامه برای کسانی که پاسپورت در حال حاضر ندارند).
۴- تأییده مقالات به زبان انگلیسی
۵- ترجمه از صفحه آخر پایان نامه همراه با تأیید از دانشگاه
۶- رزومه شخصی (Resume/CV) به زبان انگلیسی
۷- حداقل ۳ توصیه از اساتید (۴ توصیه نامه پیشنهاد می شود)
۸- کپی از مدرک GRE/GMAT (در صورت وجود)
۹- انگیزه نامه تحصیلی در خصوص رشته مورد علاقه (Statement of purpose)
مدارک مورد نیاز اخذ پذیرش در مقطع دکتری
۱- ترجمه رسمی از کلیه مدارک دانشگاهی لیسانس و فوق لیسانس به همراه ریز نمرات
۲- کپی از مدرک TOEFL با حداقل نمره ۹۰ از آزمون IBT و ۵۵۰ از آزمون PBT
۳- کپی از مدرک GRE/GMAT (در صورت وجود)
۴- حداقل ۴ توصیه نامه تحصیلی از استاد ، مدیران همکار و محققان همکار
۵- پروپوزال تحقیقاتی در مورد رشته مورد نظر برای تحصیل در مقطع دکتری
۶- ترجمه رسمی از صفحه آخر پایان نامه های لیسانس و فوق لیسانس با ذکر نمره
۷- رزومه و سوابق کاری (Resume/CV)
۸- تأییده مقالات علمی منتشر شده (در صورت وجود)
۹- ترجمه رسمی کلیه مدارک مثبت تحصیلی، تحقیقاتی،کاری،سمینار ها، تشویق نامه ها و … (در صورت وجود)
۱۰- کپی از صفحه اول پاسپورت (ترجمه شناسنامه برای کسانی که در حال حاضر پاسپورت ندارند)
۱۱- انگیزه نامه تحصیلی (Statement of Purpose)
۱۲- در صورت نیاز ممکن است دانشگاه از متقاضی درخواست Essay نماید.
شرایط کار همزمان با تحصیل در آمریکا
دانشجویان اجازه دارند ۲۰ ساعت در هفته کار کنند که بین ۱۰ تا ۱۵ دلار ساعتی می توانند حقوق دریافت کنند. بسیاری از دانشجویانی که در حال تحصیل در آمریکا هستند همزمان با تحصیلشان برای پایین آوردن میزان هزینه های تحصیل و زندگی به اشتغال و کار ضمن تحصیل درکانادا می پردازند در امور مهاجرتی این کشور به دانشجویان همانند بسیاری از کشورهای دنیا اجازه کار ضمن تحصیل داده می شود تا هم یک در آمدی برای پوشش هزینه های زندگی و تحصیل داشته باشند و یک تجربه مفید برای آینده و به دست آوردن کار دائم بعد از تحصیل و در نهایت برای گرفتن اقامت دائم کانادا اقدام نمایند ، طبق قوانین تعریف شده دانشجو پس از ورودش به کانادا و انجام کارهای اولیه برای ثبت نام می تواند به کار مشغول شود البته نکته ای که در این میان قابل توجه هست تا قبل از شروع کورس تحصیلی این اجازه را ندارد که مشغول به کار شود ، دانشجو می تواند در هر ۲ هفته تا حداکثر ۴۰ ساعت کار کند اما میزان دقیق آن بسته به نوع کورس آن و نوع کار آن بستگی خواهد داشت اگر کورس شما به صورت حضور در کلاس باشد شما حداکثر می توانید ۴۰ ساعت در ۲ هفته کار کنید و اگر کورس به صورت غیرحضوری و یا مجازی باشد بدون محدویت زمانی می توانید مشغول به کار شوید ، همچنین باید دانست که اگر در حین تحصیل کاری که به عنوان کارآموزی و یا کار عملی مرتبط با کورس داشته باشید این کارآموزی جزء آن حق کار ۴۰ ساعته شما محاسبه نمی شود .
معرفی دانشگاه های برتر آمریکا
۱- دانشگاه هارواردHarvard university
۲- دانشگاه استنفورد آمریکا (Stanford University)
۳- دانشگاه ام آی تی (Massachusetts Institute of Technology)
۴- دانشگاه کلمبیا (Columbia University)
۵- دانشگاه برکلی (University of California, Berkeley )
۶- دانشگاه شیکاگو (University of Chicago)
۷- دانشگاه پرینستون (Princeton University )
۸- دانشگاه کرنل (Cornell University )
سایر دانشگاههای آمریکایی
University Of Texas at Dallas
University of Texas at Arlington
NJIT
Texas A&M University
Arizona State University
University of Arizona
Illinois Institute of Technology
University at Buffalo – SUNY
Ohio State University
University of South California
University of Cincinnati
University of Illinois, Chicago
University of Florida
Clemson University
University of Missouri-Rolla
Wayne State University
Washington State University
University of Wisconsin-Madison
Portland State University
University of Dayton
North Carolina State University
Drexel University
University of Utah
University of Houston
University of North Carolina Charlotte
State university of New York at Buffalo
Arizona State University
Oregon State University
Golden Gate University
The George Washington University
University of Nebraska-Lincoln
Wayne State University
California State University Long beach
Drake University
Pacific State University
Pratt Brooklyn University
State University of New Jersey- Rutgers
Georgia Southern University
Academy of Art University
University of Alabama
Saqinaw Valley State University
North Carolina State University
NC State University
University of South Florida
University of Rochester
Fair Leigh Dickinson University
Boston University
Middle Tennessee State University
University of Massachusetts Amherst
Notre Dame University
کارشناسان و مشاورین ما در موسسه حقوقی و بین المللی یسنا بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ شهروندی و تابعیت در آمریکا را ارایه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه اخد تابعیت از طریق ازدواج در آمریکا و چگونگی مهاجرت به آمریکا از طریق طریق ازدواج و ارایه خدمات صدور ویزای طریق ازدواج آمریکا می توانید با ما در ارتباط باشید.