وکیل مهاجرتی در اخذ ویزای توریستی هندوستان * وکیل مهاجرتی در اخذ ویزای تحصیلی و بورسیه هندوستان * وکیل مهاجرتی در اخذ اقامت ( پاسپورت ، تابعیت و شهروندی ) هندوستان از طریق سرمایه گذاری * وکیل مهاجرتی در اخذ اقامت ( پاسپورت ، تابعیت و شهروندی ) هندوستان از طریق ثبت شرکت * وکیل مهاجرتی در اخذ اقامت ( پاسپورت ، تابعیت و شهروندی ) هندوستان از طریق خرید سهام شرکت * وکیل مهاجرتی در اخذ اقامت ( پاسپورت ، تابعیت و شهروندی ) هندوستان از طریق ثبت شعبه * وکیل مهاجرتی در اخذ اقامت ( پاسپورت ، تابعیت و شهروندی ) هندوستان از طریق ازدواج و نامزدی *وکیل مهاجرتی اخذ اقامت ( پاسپورت ، تابعیت و شهروندی ) هندوستان از طریق تولد فرزند * وکیل مهاجرتی در اخذ اقامت ( پاسپورت ، تابعیت و شهروندی ) هندوستان از طریق کاری ( نیروی متخصص) *مشاور خرید و اجاره ملک ( مسکونی ، اداری ، تجاری ) در هندوستان *مشاور اخذ نمایندگی انحصاری از شرکتهای معتبر هندوستان * مشاور خدمات بازرگانی ( صادرات و واردات ، حمل و نقل ، ترخیص کالا) در هندوستان * مشاور خدمات بانکی ( اخذ وام ، صدور ضمانت نامه ،دیسکانت ، افتتاح حساب ) در هندوستان * مشاور خدمات ارزی ( ارسال حوالجات و معاملات ارزی ) در هندوستان * مشاور رفع ریجکتی ویزای هندوستان * مشاور رفع دیپورتی از کشور هندوستان * قبول وکالت و مشاوره در کلیه امور حقوقی کشور هندوستان توسط وکیل متخصص و بین المللی ( شهر های دهلی نو ، بمبئی، بنگلور، پونه، حیدرآباد، چنای، سورات ، ويزاكپوتنام، کانپور و غیره )
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا اولین مجموعه حقوقی و دپارتمان شده با ساختار مدرن و تخصصی در کشور ایران می باشیم و نیز مفتخریم که با داشتن تیم متخصص و مجرب به عنوان یکی از متخصص ترین مجموعه های حوزه مهاجرتی با همکاری وکلا و موسسات حقوقی در کلیه کشور ها در خدمت شما عزیزان باشیم .
برای اطلاعات بیشتر و تصمیم بهتر می توانید به سایت های موسسه حقوقی و بین المللی یسنا مراجعه نمایید
www.yasnahome.com
(قسمت :حقوق مهاجرت )www.yasnasa.com
(قسمت :مهاجرت ، ویزا )www.yasnairan.com
(قسمت : مهاجرت و اقامت )www.yasnalawyer.com
(قسمت :مهاجرت و ویزا )www.yasnamigration.com
قبول وکالت و مشاوره در مهاجرت ( اقامت موقت ، اقامت دائم و گرفتن پاسپورت ) کشور هند توسط وکیل مهاجرتی و بین المللی ( شهر های دهلی نو ، بمبئی، بنگلور، پونه، حیدرآباد، چنای، سورات ، ويزاكپوتنام، کانپور و غیره )
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا با در اختیار داشتن زبده ترین افراد متخصص در حوزه حقوق بین الملل همواره ارائه کننده بهترین مشاوره های تخصصی در روش های قانونی مهاجرت به متقاضیان بوده و ضمن معرفی برترین روش های کارآمد و کاملاً قانونی مهاجرت که مربوط به حقوق بین الملل خصوصی در باب اقامت و تابعیت می باشد با تکیه بر کار تیمی ، به اصولی همچون ارتقاء علمی روزافزون دانش متخصصان، همگام بودن با متقاضی در همه مراحل انجام کار، شفافیت گفتار و عمل در طول روند کاری موکل و غیره پایبند می باشد .
موسسه ما ، رسالت خود را در رسیدن موکلین به اهداف خود مانند روشهای مهاجرتی به کلیه کشورهای اروپایی ، امریکایی ، آسیایی ، افریقایی، اقیانوسیه و به خصوص کشور هند می داند و در همین راستا بهترین راههای مهاجرت را در حقوق بین الملل را در اختیار مشتریان قرار می دهد . مشاوران ت مهاجرتی موسسه حقوقی و بین المللی یسنا ، بهترین راه های ممکن در رسیدن به اهدافتان را به شما پیشنهاد می دهند ، انتخاب راه رسیدن به اهدافتان با شماست .
روشهای اخذ اقامت و تابعیت کشور هند به شرح ذیل می باشد :
۱-اخذ اقامت و تابعیت کشور هند از طریق سرمایه گذاری
۲-اخذ اقامت و تابعیت کشور هند از طریق ثبت شرکت
۳-اخذ اقامت و تابعیت کشور هند از طریق ثبت شعبه تجاری
۴-اخذ اقامت و تابعیت کشور هند از طریق گرفتن شریک تجاری
۵-اخذ اقامت و تابعیت کشور هند از طریق کارآفرینی
۶-اخذ اقامت و تابعیت کشور هند از طریق ازدواج
۷-اخذ اقامت و تابعیت کشور هند از طریق خرید ملک
۸- اخذ اقامت و تابعیت کشور هند از طریق کارمندی یا کارگری
۹- اخذ اقامت و تابعیت کشور هند از طریق تحصیل
مشخصات کشور هند
پایتخت : دهلویی
زبان : هندی
نوع حکومت : جمهوری
مساحت : ۳/۱۶۶/۴۱۴ کیلومتر مربع
جمعیت : ۱/۲میلیارد نفر
واحد پول : روپیه
دین : بودایی ، مسلمان ، هندوئیسم
همسایگان :پاکستان ، بنگلادش ، نپال ، بوتان ، چین ، برمه
قبول وکالت و مشاوره در اخذ اقامت ( پاسپورت ، تابعیت و شهروندی) کشور هند از روشهای مختلف توسط وکیل مهاجرتی و بین المللی ( شهر های دهلی نو ، بمبئی، بنگلور، پونه، حیدرآباد، چنای، سورات ، ويزاكپوتنام، کانپور و غیره )
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا پاسخگوی سؤالات مراجعین و موکلین محترم بوده و با داشتن دانش روز در بررسی تخصصی شرایط هر پرونده و ارائه راهکار مناسب و قانونی متناسب با شرایط موکلین، بهترین گزینه موجود را در اختیار ایشان قرار می دهند. و همچنین افتخار دارد با جمعی از حقوقدانان معتبر، وکلای پایه یک دادگستری، نیروهای اجرایی با سوابق کلان مدیریتی و کارشناسان حقوقی توانمند مسلط به زبان های خارجی همکاری نماید تا خدمات حقوقی متنوع خود را در امور مهاجرتی ( اخذ ویزا ، اخذ اقامت ، سرمایه گذاری ، تحصیلی ، ثبت شرکت و غیره ) در کشور هندوستان و متناسب با نیازهای متقاضیان عرضه نماید.
قبول وکالت و مشاوره در اخذ انواع ویزای ( ویزای توریستی ، ویزای تجاری ، ویزای تحصیلی و غیره ) توسط وکیل مهاجرتی و بین المللی ( شهر های دهلی نو ، بمبئی، بنگلور، پونه، حیدرآباد، چنای، سورات ، ويزاكپوتنام، کانپور و غیره )
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا با بهره گیری از نیرو های کارآمد و با تجربه، کلیه مراحل مربوط به اخذ ویزاهای کشور هندوستان را که شامل مشاوره، ترجمه، تکمیل فرم، تعیین وقت سفارت می باشد را به طور تخصصی ارائه به متقاضایان می دهد.
شرایط اخذ ویزای هندوستان
الف :ویزای توریستی(Tourist Visa):
مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای توریستی عبارتند از:
۱- اصل پاسپورت
۲- فرم های پر شده مخصوص ویزای توریستی
۳- دو قطعه عکس (فقط ۵×۵ جدید)
۴- کپی صفحه اول و ازدواج شناسنامه
۵-امضاء مسافر در پاسپورت الزامی میباشد.
صدور این ویزا بطور معمول ده روز کاری طول می کشد.
نکته : مدت اعتبار ورود ویزا هند ۳ماه از تاریخ صدور می باشد که مسافرین محترم می توانند ۲۹روز از این ۳ماه اقامت را استفاده نمایند یعنی ۲ماه فرصت برای ورود به هند از تاریخ صدور ویزا دارند که می توانند اقامت نمایند که در غیر این صورت ویزا غیر قابل استفاده می باشد.
ب: ویزای تجاری(Business Visa ):
مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تجاری عبارتند از:
۱- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
۲- فرم های پر شده مخصوص ویزای تجاری
۳- شش قطعه عکس
۴- دعوت نامه از سازمان یا شرکت هندی
۵- معرفی نامه از سازمان یا شرکت ایرانی
۶- اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایید شده
صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.
ج:ویزای دانشجویی(Student Visa)
مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی عبارتند از:
۱- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
۲- اصل و کپی پذیرش (admission) از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان
۳- اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات با تایید سفارت هندوستان
۴- ترجمه تعهد نامه مالی محضری از یکی از بستگان درجه یک
۵- فرم های پر شده مخصوص ویزای دانشجویی
۶- شش قطعه عکس
۷- ارائه گواهی صورت حساب بانکی (حساب بانکی) در هند برای متقاضیانی که برای بار دوم به بعد اخذ ویزای دانشجویی می نماید.افرادی که برای بار اول جهت اخذ ویزای دانشجویی اقدام می نمایند نیازی به ارائه این گواهی ندارند اما می بایست تعهدی مبنی بر افتتاح حساب بانکی در هندوستان به سفارت بسپارند.
معمولاً این ویزا دارای اعتبار یکساله می باشند و برای مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و کالج های زبان صادر میشود. صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.
د: ویزای تحقیقاتی(Research Visa):
مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحقیقاتی عبارتند از:
۱- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
۲- اصل و کپی پذیرش مقدماتی از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان
۳- اصلAffiliation letter (نامه وابستگی به دانشگاه) و هفت سری کپی از آن
۴- هفت سری فرم پر شده ویزای تحقیقاتی
۵- شرح پروژه پایان نامه با جزئیات کامل
۶- برنامه سفر
۷- دوازده قطعه عکس
معمولاً این ویزا دارای اعتبار سه ساله می باشند .صدور این ویزا بطور معمول یک ماه طول می کشد.
ه: ویزای کنفرانس (Conference Visa):
مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای کنفرانس عبارتند از:
۱- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
۲- فرم های پر شده مخصوص ویزای کنفرانس
۳-دعوت نامه از دانشگاه یا سازمان هندی
۴- معرفی نامه از محل کار در ایران
صدور این ویزا بطور معمول هفت روز طول می کشد.
کارشناسان و مشاورین ما در موسسه حقوقی و بین المللی یسنا بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ اقامت دائم و گرفتن ویزا در کشور هندوستان را ارائه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه مهاجرت می توانید با ما در ارتباط باشید.
قبول وکالت و مشاوره در اخذ اقامت ( پاسپورت ، تابعیت و شهروندی) کشور هند از طریق سرمایه گذاری توسط وکیل مهاجرتی و بین المللی ( شهر های دهلی نو ، بمبئی، بنگلور، پونه، حیدرآباد، چنای، سورات ، ويزاكپوتنام، کانپور و غیره )
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا با بهره گیری از نیرو های کارآمد و با تجربه، کلیه مراحل مربوط به اخذ اقامت دائم کشور هند از طریق سرمایه گذاری توسط وکیل متخصص و بین المللی می باشد را به طور تخصصی ارائه به متقاضیان می دهد.
گرفتن اقامت هند در ازای سرمایهگذاری ۱.۵میلیون دلاری
دولت هند در حال راهاندازی برنامه جدیدی است که تنها در صورتی به خارجیهای امکان اقامت ۱۰ ساله میدهد که در مدت ۱۸ ماه بتوانند سرمایهگذاری ۱٫۵ میلیون دلاری انجام دهند. سرمایهگذاران همچنین نیازمند تولید دستکم ۲۰ شغل برای شهروندان هندی در هر سال مالی هستند.
در ازای این سرمایهگذاری، سرمایهگذاران ویزای ورود چندگانه و حق خرید مسکن را دریافت خواهند کرد. در مدن زمان ویزا، اعضای خانواده سرمایهگذاران قادر خواهند بود در هند به کار و تحصیل بپردازند که تا ۱۰ سال بیشتر قابل تمدید خواهد بود.
در حال حاضر تقریبا ۲۰ کشور طرحهایی را به سرمایهگذاران مهاجر ارائه میدهند. این کشورها شامل آمریکا، کشورهای منتخب در اروپا و برخی از جزایر دریای کارائیب هستند. سرمایهگذاری مورد نیاز از محدوده ۵۰۰ هزار دلار تا چندین میلیون دلار برای کشورهای مختلف متفاوت است. در هند، این برنامه میتواند موجب جذب کارآفرینان خارجیای شود که مشتاق به انجام کسبوکار در رو به رشدترین اقتصاد بزرگ دنیا هستند.
تحت قوانین کنونی، خارجیها اغلب در بروکراسی پیچیده مورد نیاز برای تعویض ویزا گیر میافتادند. با وجود این، سرمایهگذاری نسبتا بالای ۱٫۵ میلیون دلاری میتواند باعث کاهش تاجران در بسیاری از حرفهها شود. گفتنی است برنامه گرینکارت ۵ ساله آمریکا، به خارجیهایی که سرمایهگذاری ۵۰۰ هزار دلاری انجام دهند اجازه اقامت میدهد. همچنین در صورت ایجاد ۱۰ شغل در کشور سنت کیتس نویس در دریای کارائیب و سرمایهگذاری ۴۰۰ هزار دلاری در بخش املاک یا ۲۵۰ هزار دلاری در صنعت شکر، دولت این کشور به افراد خارجی حق اقامت اعطا خواهد کرد.
تجارت و کسب و کار:
هند با اقتصادی بزرگ و نیروی انسانی انبوه، یکی از بهترین و مطلوبترین مقصدها برای سرمایه گذاری مستقیم خارجی محسوب میشود. هند در فناوری اطلاعات و دیگر حوزهها از قبیل قطعات خودکار، مواد شیمیایی، پوشاک، داروسازی و جواهرات توان بالایی دارد.
هند همیشه یکی از منابع و استعدادها برای سرمایهگذاران جهانی بودهاست. پیشاز این سیاستهای خشک مربوط به سرمایهگذاری مستقیم این کشور، مانع بزرگی در این زمینه محسوب میشد. اما در مارس ۲۰۰۵، دولت با اصلاح و تعدیل قوانین مربوطه، سرمایهگذاری مستقیم خارجی تا حد ۱۰۰٪ را در تجارت و اقتصاد مجاز اعلام کرد. در نتیجه یک سری اصلاحات اقتصادی مثبت و خوشبینانه که به منظور حذف نظارت دولت از اقتصاد و سرمایهگذاری خارجی صورت گرفته، هند را به یکی از کشورهای پیشرو در منطقه آسیا-اقیانوسیه تبدیل کردهاست که با سرعت بالا در حال رشد و پیشروی است.
کارشناسان و مشاورین ما در موسسه حقوقی و بین المللی یسنا بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ اقامت دائم و گرفتن ویزا در کشور هندوستان را ارائه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه مهاجرت می توانید با ما در ارتباط باشید.
قبول وکالت و مشاوره در خرید و اجاره املاک و مستغلات در کشور هندوستان توسط وکیل مهاجرتی و بین المللی ( شهر های دهلی نو ، بمبئی، بنگلور، پونه، حیدرآباد، چنای، سورات ، ويزاكپوتنام، کانپور و غیره )
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا با بهره گیری از نیرو های کارآمد و با تجربه، کلیه مراحل مربوط به اخذ اقامت دائم کشور هند از طریق خرید ملک توسط وکیل متخصص و بین المللی می باشد را به طور تخصصی ارائه به متقاضیان می دهد.
یکی راههای کمک به اخذ اقامت کشور هند خرید املاک و مستغلات مسکونی ، تجاری ، اداری ، صنعتی ، کشاورزی برای زندگی و همچنین دفتر کار برای ثبت شرکت و شریک تجاری است.
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا مفتخر است با کادری مجرب و توانا یکی از بزرگترین مرکز مشاوره و وکالت در خرید و پیش خرید ، فروش و پیش فروش و اجاره املاک ( آپارتمان ، ویلا ، سوئیت، زمین ) بصورت نقد و اقساط در کشور هند می باشد . و همچنین این موسسه تمام معاملات املاک و مستغلات را بدون واسطه و مستقیم با شرکتهای سازنده در کشور هند ( شهر های دهلی نو ، بمبئی، بنگلور، پونه، حیدرآباد، چنای، سورات ، ويزاكپوتنام، کانپور و غیره ) برای شما مشتریان گرامی انجام می دهد.
کارشناسان و مشاورین ما در موسسه حقوقی و بین المللی یسنا بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ اقامت دائم و گرفتن ویزا در کشور هندوستان را ارائه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه مهاجرت می توانید با ما در ارتباط باشید.
قبول وکالت و مشاوره در اخذ اقامت ( پاسپورت ، تابعیت و شهروندی) کشور هند از طریق ثبت شرکت توسط وکیل مهاجرتی و بین المللی ( شهر های دهلی نو ، بمبئی، بنگلور، پونه، حیدرآباد، چنای، سورات ، ويزاكپوتنام، کانپور و غیره )
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا با بهره گیری از نیرو های کارآمد و با تجربه، کلیه مراحل مربوط به اخذ اقامت دائم کشور هند از طریق ثبت شرکت توسط وکیل متخصص و بین المللی می باشد را به طور تخصصی ارائه به متقاضیان می دهد.
مزایای ثبت شرکت در هندوستان به شرح ذیل میباشد :
اولین مزایایی که میتوان به آن اشاره کرد این میباشد که هزینه های زندگی در کشور هندوستان بسیار پایین میباشد , و هر قشری میتواند به راحتی به زندگی خود در این کشور ادامه دهد .
نرخ متوسط ماهیانه حقوق در کشور هندوستان به طور متوسط دویست دلار میباشد .
یکی دیگر از مزایای ثبت شرکت در هندوستان این میباشد که شما میتوانید با کمترین سرمایه (دو هزار دلار) برای ثبت شرکت اقدام نمایید .
بزرگترین و مهمترین مزایای ثبت شرکت در هندوستان این میباشد که شما میتوانید از کاهش مالیات های تکلیفی برخوردار شوید و علت آن هم این است که کشور هندوستان با هشتاد و چهار کشور دنیا قراردادی مبنی بر معاهدات مالیاتی مضاعف امضا نموده است که باعث شده است شرکت های ثبت شده در این کشور در معامله با آن کشورها از مالیات های پایین بهره مند شوند .
شاید برایتان جالب باشد بدانید که اخیرا , سرمایه گذاری های خارجی , که شامل امور مالی , هواپیما یی , میباشد در کشور هندوستان مجاز شده است .
مدارک لازم جهت ثبت شرکت در هند
– اخذ PAN Card
– اخذ TAN Card
– تعداد سهامدار: حداقل ۲ نفر
– آدرس رجیستر شده برای ۱ سال
– اخذ کد اقتصادی
– اخذ کد کارفرمایی DIN
– امضای الکترونیکی ۲ ساله
– اخذ VAT
– اخذ کد واردات و صادرات (معادل کارت بازرگانی در ایران)
نحوه ثبت شرکت در هندوستان
یکی از ویژگی های مهم ثبت شرکت در هندوستان این میباشد که این کشور با هشتاد و چهار کشور در دنیا قراردادی مبنی بر معاهدات مالیاتی مضاعف , امضا نموده است , که طبق آن این اجازه داده میشود که سرمایه گذارانی که ثبت شرکت در هندوستان را انجام داده اند از مزایایی همچون کم بودن مالیات های اجباری در معامله با کشورها یی که طرف قرار داد میباشند بهرمند شوند .
رایج ترین روش ثبت شرکت در هندوستان , ثبت شرکت با مسئولیت محدود میباشد که طبق آن شما نیاز به سرمایه اولیه که مبلغی حدود دو هزار دلار میباشد را دارید .
در مرحله اول شما باید نامی را به عنوان اسم شرکت نتخاب نمایید که خود انتخاب نام باید دارای شرایطی باشد , یکی از این شرایط این میباشد که نام انتخابی باید کوتاه و تلفظ آن آسان باشد , یکی دیگر از ویژگی ها این است که نامی که انتخاب خواهید کرد نباید تکراری بوده باشد و منحصر به شرکت و نوع فعالیت تجاریتان بوده باشد .
شما میتوانید حداکثر سه نام را انتخاب کنید و هر کدام از آنها که قابل قبول بود از طرف اداره ثبت شرکت در هندوستان رزرو خواهد شد.
بعد از آن شما باید پرونده تفاهم نامه ی انجمن شرکت را تشکیل دهید , بعد از آن شما بایداخذ کد مالیاتی و افتتاح حساب را انجام دهید که پروسه ای که زمان میبرد حدود سی روز کاری میباشد
لازم به ذکرمیباشد که برای ثبت شرکت در هندوستان , افتتاح حساب در یکی از بانک های این کشور الزامی میباشد و برای افتتاح حساب نیز باید مبلغی را در بانک نگه دارید که میزان مبلغ بستگی به نوع بانک خواهد داشت که اصولا مبلغی حدود ده هزار روپیه میباشد .
اگر شما تمایل به اجاره ملک برای شرکت در هندوستان میباشید باید بدانید که حتما مکانی را یا اجاره نمایید و یا خریداری نمایید و آدرس و مشخصات دقیق آن را در اساسنامه شرکت متذکر شوید , اما اگر میخواهید دفتر شرکتی به صورت مجازی داشته باشید باید مبلغی را هر سه ماه یک بار برای دفتر مجازی خود پرداخت نمایید که حدود دویست دلار میباشد که هر سه ماه یک بار پرداخت میشود .
در زمانی که شما میخواهید از دفاتر مجازی استفاده کنید میتوانید این امید را داشته باشید که تمامی تلفن ها و فکس های شرکت برایتان فوروارد خواهد شد و اگر نامه ای به این دفتر ها ارسال گردد تمامی آن نامه ها برایتان فوروارد میشود و جای هیچ نگرانی از این بابت نمیباشد .
اگر بعد از ثبت شرکت در هندوستاننیاز به حسابدار داشته باشید میتوانید مبلغی را به صورت سالانه به آنها پرداخت نمایید که حدود هزار و دویست دلار در سال میباشد .
ثبت شرکت در هندوستان به دلیل پیچیدگی هایی که دارد امکان دارد به مدت دو ماه به طول بیانجامد لزا باید دقت بسیاری در انجام تمامی مراحل آن داشته باشید به همین خاطر توصیه ما به شما این میباشد که کار را به افراد متخصص در زمینه ثبت شرکت در هندوستان بسپارید تا تمام مراحل را طبق قانون سپری کنند تا از نظر حقوقی به مشکل برخورد نکنید .
– افتتاح حساب بانکی به
– پرداخت کلیه هزینه های دولتی و ایالتی
نکات کلی برای ثبت شرکت در هند
سهامداران میتوانند از هر ملیتی باشند.
نیازی به حضور در هند نیست.
نیاز به حداقل موجودی برای ثبت شرکت در هند
به هنگام ثبت شرکت در هند و افتتاح حساب نیاز است که مبلغی را به عنوان ذخیره در بانک های هندی نگه دارید، این مبلغ به بانک مربوطه بستگی خواهد داشت اما عموما برای داشتن یک حساب جاری در هند نیاز است که حداقل ۱۰۰۰۰۰ روپیه در حساب خود نگه دارید.
مالیات بر ارزش افزوده
مالیات بر ارزش افزوده در هند بستگی به کالا و خدمات شما خواهد داشت، هر چند این رقم در حدود ۷٫۵% خواهد بود.
کد وارادت و صادرات
برای امور بازرگانی نیاز به کد واردات و صادرات خواهید داشت که هزینه ای ۳۵۰ دلاری در پی خواهد داشت.
دفتر کار در هند
چنانچه بعد از ثبت شرکت در هند نیاز به دفتر کار داشته باشید می توانید مکانی را برای دفتر کار خود اجاره کنید. قیمت اجاره دفتر بستگی به شهر و منطقه مورد نظر دارد و بسیار متغییر است. همچنین امکان اجاره دفتر کار مجازی موجود می باشد که هزینه های آن حدودا معادل ۲۰۰ دلار خواهد بود که این هزینه هر ۳ ماه یکبار پرداخت میشود.
دفتر کار مجازی
خدمات دفاتر مجازی شامل:
– فوروارد کردن تلفن های شرکت
– فوروارد کردن فکس شرکت
– فوروارد کردن نامه های رسیده
حسابداری
چنانچه پس از ثبت شرکت در هند نیاز به حسابدار در هند دارید این خدمات شامل موارد زیر است:
– حسابداری
– پرداخت هزینه های سالیانه
– پرداخت صورت حساب های ROC
– پر نمودن و ارسال فرم های سالیانه و هر ۳ ماه یکبار E-TDS
– پر نمودن و ارسال اظهارنامه های مالیات بر درامد
– پر نمودن و ارسال اظهار نامه های مالیات بر ارزش افزوده
هزینه دستمزد حسابدار در هند
شرکت های خوابیده و بدون کارکرد: سالانه ۱۲۰۰ دلار
شرکت های کوچک (تا ۳۶ برگ سند حسابداری): سالانه ۲۰۰۰ دلار
شرکت های بزرگ (تا ۱۰۰ برگ سند حسابداری): سالانه ۳۶۰۰ دلار
افتتاح حساب بانکی در هند:
بانک های پالیز می توانند به هنگام ثبت در آنها افتتاح حساب کنند.
AXIS Bank
UCO Bank
ICICI Bank
HDFC Bank
و …
در هند قوانین سختگیرانه ای برای KYC اجرا می شود ولی ما سعی می کنیم که افتتاح حساب بدون حضور شما انجام گیرد ولی ممکن است افتتاح حساب منوط به مراجعه شما به یکی از شعب بانک مربوطه باشد.
به هنگام ثبت شرکت در هند و افتتاح حساب نیاز است که مبلغ را به عنوان ذخیره در بانک های هند نگه دارید. این مبلغ ، به بانک مربوطه بستگی دارد اما عموما برای داشتن یک حساب جاری در هند نیاز است که حداقل ۱۰۰۰۰ روپیه در حساب خود داشته باشید.
کارشناسان و مشاورین ما در موسسه حقوقی و بین المللی یسنا بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ اقامت دائم و گرفتن ویزا در کشور هندوستان را ارائه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه مهاجرت می توانید با ما در ارتباط باشید.
قبول وکالت و مشاوره در اخذ اقامت ( پاسپورت ، تابعیت و شهروندی) کشور هندوستان از طریق کار ( نیروی متخصص) توسط وکیل مهاجرتی و بین المللی ( شهر های دهلی نو ، بمبئی، بنگلور، پونه، حیدرآباد، چنای، سورات ، ويزاكپوتنام، کانپور و غیره )
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا با بهره گیری از نیرو های کارآمد و با تجربه، کلیه مراحل مربوط به اخذ اقامت دائم کشور هندوستان از طریق کاری ( نیروی متخصص ) توسط وکیل متخصص و بین المللی می باشد را به طور تخصصی ارائه به متقاضیان می دهد.
کار در هند شاید به دلیل اقتصاد در حال رشد این کشور و نرخ رشد اقتصادی بالای هند بتواند برای برخی از افراد جذاب باشد. اگر سوالاتی در مورد پیدا کردن کار در هند و شرایط دریاقت ویزای کاری هند و اقامت هند دارید، به شرایط کار در هند و ملزومات مورد نیاز برای کار در هند که در ادامه بیان میشود، توجه کنید.
شرایط اقتصادی و کاری هند
همانطورکه همه میدانیم هند اکنون یکی از پیشروترین اقتصادهای جهان ست و نرخ رشد اقتصادی هند جزو بالاترین و سریع ترین نرخ های رشد اقتصادی میباشد. هم چنین هند یکی از بهترین کشورها در جذب سرمایه گذاری مستقیم دنیا میباشد. با این حال در نظر داشته باشید که هند دومین کشور پرجمعیت دنیا است و نیروی کار در این کشور بسیار ارزان و فراوان میباشد. هنوز ۳۴ درصد مردم هند کمتر از یک دلار در روز درآمد دارند و حدود ۸۰ درصد مردم با کمتر از دو دلار در روز زندگی میکنند، و بیش از ۳۰۰ میلیون نفر در هند زیر خط فقر زندگی میکنند. به این ترتیب واضح است که پیشنهادهای کاری در هند محدود به موقعیت های خاص و از اتباع برخی کشورها مثل انگلستان و امریکا میباشد. هم چنین استانداردهای کسب و کار این کشور در سطح بین المللی نیستند و فساد گسترده ای در سیستم کاری آن وجود دارد. میزان جرم و جنایت در هند نیز بسیار بالا میباشد.
پیدا کردن کار در هند و اخذ ویزای کاری هند
اما به طور کلی برای کار در هند اخذ مجوز کار الزامی است و شرایطی مثل تحصیلات، شرایط سنی و سابقه کاری در یافتن کار مد نظر قرار میگیرد. رزومه به صورت اینترنتی و به زبان انگلیسی و یا هندی باید ارائه شود. مدت ویزای کاری هند سه ماهه است که برای اخذ این ویزا باید مدارک تحصیلی فرد، دعوت نامه کاری از طرف یک کارفرما در هند و قرارداد کاری با جزئیات آن یعنی حقوق و دستمزدو دلیل استخدام باید ارائه شوند. بهترین فرصت های شغلی در هند معمولاً در پست های دانشگاهی یافت میشوند.
با توجه به شرایط مذکور واضح است که اخذ ویزای کاری هند پایین ترین آمار ویزاهای درخواستی را داشته باشد، اگر قصد مهاجرت به هند را دارید توصیه میشود از راه های دیگری مثل ثبت شرکت در هند که امکان بالاتری دارد و یا برای تحصیل در دانشگاه های هند اقدام نمائید. برای مهاجرت کاری نیز بهتر است به دنیال پیدا کردن کار در کشورهای اروپایی و یا امریکا و استرالیا باشد.
کارشناسان و مشاورین ما در موسسه حقوقی و بین المللی یسنا بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ اقامت دائم و گرفتن ویزا در کشور هندوستان را ارائه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه مهاجرت می توانید با ما در ارتباط باشید.
قبول وکالت و مشاوره در اخذ اقامت ( پاسپورت ، تابعیت و شهروندی ) کشور هندوستان از طریق ازدواج توسط وکیل مهاجرتی و بین المللی ( شهر های دهلی نو ، بمبئی، بنگلور، پونه، حیدرآباد، چنای، سورات ، ويزاكپوتنام، کانپور و غیره )
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا با بهره گیری از نیرو های کارآمد و با تجربه، کلیه مراحل مربوط به اخذ اقامت دائم کشور هندوستان از طریق ازدواج توسط وکیل متخصص و بین المللی می باشد را به طور تخصصی ارائه به متقاضیان می دهد.
طبق قوانین حقوقی کشور هندوستان ازدواج یا خانم با یک مرد هندی سبب تحمیل تابعیت می شود، به عنوان نمونه در نظام حقوقی ایران ودر قانون مدنی مقرر شده که در صورتی که یک خانم با یک مرد ایرانی ازدواج نماید ، تابعیت ایرانی به آن خانم داده می شود و چنانچه زوج (مرد) خارجی با زن ایرانی ازدواج کند ، این ازدواج یقیناً سبب اخذ تابعیت نمی گردید، اما این شرایط حقوقی دربیشتر کشورهای جهان تغییر نموده است . در حال حاضر چنانچه فردی با شخصی در کشوری دیگر ازدواج کند ، می تواند اقامت کشور مذکور را اخذ کند و پس از مدت زمانی که از اقامت بگذرد ، این اقامت تبدیل به تابعیت می شود .
جهت اخذ اقامت کشورهندوستان از طریق ازدواج اصولا شخص بایستی یک سری فرم های مخصوص را تکمیل کند تا بتواند اقامت آن کشور را اخذ کند .
در مورد کشور هندوستان هم چنانچه که شما با یک نفر ازدواج کردید که تبعه آن کشور هست می توانید تقاضای اقامت این کشور را داشته باشید ، البته به خاطر داشته باشید اقامت با تابعیت فرق می کند و معمولاً طول مدت اخذ ویزا برای همسر مقیم یا همسر تبعه یک کشور دیگر تفاوت دارد .
چنانچه به عنوان مثال شما با یک هندی ازدواج کنید (تبعه هند) طول مدت دوره ای که اخذ ویزای همسر طول می کشد حدود شش ماه تا یک سال و نیم است ، لیکن برای فردی که شهروندی هندوستان را دارد اگر بخواهد همسرش را به هند بیاورد حدود یک تا یک سال نیم است.
نکته ای که بیان آن الزامیست این است که مؤسسه حقوقی و بین المللی یسنا یک مؤسسه حقوقی است و مقصود از اخذ اقامت ازدواج یا اخذ تابعیت از طریق ازدواج تنها انجام امور حقوقی است و انتخاب زوج و یا زوجه با خود شما می باشد و ما در این زمینه هیچ گونه مسئولیتی را نمی پذیریم.
حتی چنانچه شما بخواهید دعوائی را علیه زوج یا زوجه در کشور ثالث اقامه کنید ما می پذیریم و امور حقوقی مربوط به آن را انجام می دهیم.
احکام صادره از کشورهای دیگر در برخی موارد در ایران قابلیت اجرا دارد و همچنین احکامی که در ایران جهت کشور ثالث صادر می شود.
کارشناسان و مشاورین ما در موسسه حقوقی و بین المللی یسنا بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ اقامت دائم و گرفتن ویزا در کشور هندوستان را ارائه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه مهاجرت می توانید با ما در ارتباط باشید.
قبول وکالت و مشاوره در اخذ اقامت ( پاسپورت ، تابعیت و شهروندی ) کشور هندوستان از طریق تولد فرزند توسط وکیل مهاجرتی و بین المللی ( شهر های دهلی نو ، بمبئی، بنگلور، پونه، حیدرآباد، چنای، سورات ، ويزاكپوتنام، کانپور و غیره )
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا با بهره گیری از نیرو های کارآمد و با تجربه، کلیه مراحل مربوط به اخذ اقامت دائم کشور هندوستان از طریق تولد فرزند توسط وکیل متخصص و بین المللی می باشد را به طور تخصصی ارائه به متقاضیان می دهد.
در تمامی دنیا کشور ها دارای سیستم تابعیتی خاص خود می باشند. یا سیستم خاک دارند یا سیستم خون. البته باید اظهار داشت که اگر سیستم خاک دارند بدین معنا نیست که سیستم خون را نمی پذیرند بلکه سیستم خون را نیز به عنوان سیستم فرعی خود پذیرفته اند.
تابعیت و اقامت از طریق تولد فرزند در هند – اصل خاک در هند:
از شیوه های اعطای تابعیت می باشد که بر اساس آن هر شخصی که در کشوری دیگر متولد شده باشد می تواند تابعیت آن کشور را اخذ نماید.توجه داشته باشید که هواپیما، کشتی، سفارت آن کشور در کشورهای دیگر نیز جز خاک آن کشور محسوب می شود.
تابعیت و اقامت از طریق تولد فرزند در هند – اصل خون در هند:
یک نوع از روش های اخذ تابعیت می باشد که در این روش بر اساس وراثت، نژاد تابعیت به شخص اعطا می گردد.
قوانین کشورهای مختلف بر اساس کامن لا Commom law بودن یا سیویل لا Civil law بودن آنها مشخص می شوند.
Common law:
عموما کشورهایی که مهاجر پذیر هستند از سیستم خاک پیروی می کنند، یعنی Common law می باشند. و از آنجاییکه این قوانین ازکشور انگلیس آمده، کشورهای دارنده سیستم خاک تابع انگلیس می باشند. عموما کشورهای capitalism از سیستم خاک پیروی می کنند که از جمله ی این کشورها می توان به کانادا، استرالیا، برزیل،.. اشاره کرد.
Civil law:
در رابطه با سیستم خون می توان گفت: کشورهای سوسیالیزم Socialism، که البته مهاجرپذیر هم نمی باشند، از سیستم خون پیروی می کنند. این سیستم از کشور فرانسه می آید مانند: آلمان، اتریش، بلغارستان، مجارستان،…
نکته حائز اهمیت این است که انگلیس قانون خود را از خاک به خون تغییر داده است. بدلیل مهاجرت بیش از حد افراد از کشورهای مختلف مجبور به تغییر قانون خود شده است.
در گذشته، کشور هند مستعمره انگلستان بود، به همین دلیل از حقوق انگلستان، نظام حقوقی Common law پیروی می کند. همانطور که در بالا ذکر شد، کشورهای Common law از سیستم خاک پیروی می کنند. کشور هند نیز همانند سایر کشورهای تابع، اگر فرزندی در خاک هند متولد شود به فرزند تابعیت هندی اعطا می شود اما کشور هند نیز از سال ۲۰۰۴ قوانین اعطای تابعیت از طریق فرزند را تغییر و اصل خاک خود را به اصل خون تغییر داد. تنها دلیل آن جلوگیری از مهاجرت های غیر قانونی کشورهای مختلف بوده و شرطی مبنی بر اینکه داشتن ملیت هندی برای یکی از والدین برای اعطای تابعیت از طریق تولد فرزند در هند را اجباری اعلام کرد.
تابعیت هند از طریق تولد به ۳ روش زیر امکان پذیر می باشد:
۱)شخصی که در روز ۲۶ ژانویه ۱۹۵۰ یا بعد از آن و اما قبل از ۱ جولای ۱۹۸۷ در هند متولد شده باشد، با صرف نظر از ملیت والدینش یک شهروند هندی است.
۲)شخصی که در هند در روز ۱ جولای ۱۹۸۷ و بعد از آن و اما قبل ۳ دسامبر ۲۰۰۴ متولد شده باشد یک شهروند هندی محسوب می شود اگر یکی از والدینش در زمان تولد وی شهروند هند بوده باشد.
۳)شخصی که در هند در روز ۳ دسامبر ۲۰۰۴ متولد شده است تابعیت هند از طریق تولد را دریافت می کند اگر هر دوی والدین شخص متولد شده شهروند هندی باشند یا یکی از آنها شهروند هندی می باشد و دیگری در زمان تولد شخص یک مهاجرغیرقانونی باشد.
کارشناسان و مشاورین ما در موسسه حقوقی و بین المللی یسنا بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ اقامت دائم و گرفتن ویزا در کشور هندوستان را ارائه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه مهاجرت می توانید با ما در ارتباط باشید.
قبول وکالت و مشاوره در اخذ اقامت (پاسپورت ، تابعیت و شهروندی ) کشورهند از طریق تحصیلی توسط متخصص و بین المللی ( شهر های دهلی نو ، بمبئی، بنگلور، پونه، حیدرآباد، چنای، سورات ، ويزاكپوتنام، کانپور و غیره )
موسسه حقوقی و بین المللی یسنا افتخار این را دارد که با استفاده از کادر وکلا و مشاورین مجرب خود در زمینه اخذ ویزای دانشجویی کشور هند همراه و یار شما باشد. علاقمندان به تحصیل در دوره های دبیرستان، کالج و دانشگاه در مقاطع مختلف تحصیلی در کشور هند می توانند از خدمات اخذ پذیرش و ویزای دانشجویی این موسسه استفاده نمایند .
مزایای تحصیل در کشور هند
۱- داشتن استانداردهای بالای آموزشی و اعتبار بالای دانشگاههای این کشور در دنیا
۲- شهریههای بسیار مناسب دانشگاهی
۳- هزینههای زندگی مناسب
۴- زبان انگلیسی به عنوان زبان رسمی و دانشگاهی
۵- هزینههای مناسب کتاب و لوازم التحریر
۶- عدم نیاز به مدارک زبان و…. به عنوان شرط ورود
۷- تنوع بسیار زیاد رشتهها، گرایشها و مدارک تحصیلی در دانشگاهها
۸-مقاطع تحصیلی بسیار کوتاه مدت (لیسانس ۳ سال، فوق لیسانس ۲ سال و دکترا هم حدوداً ۳ سال)
۹-اساتید دانشگاه بسیار خوب و مجرب .
۱۰- داشتن بیش از ۳۴۵ دانشگاه و بیش از ۱۸۰۰۰ کالج
۱۱- تنوع بالای فرهنگ و اجتماعی
۱۲- پایایی شرایط اقتصادی و سیاسی
۱۳- شرایط آسان اخذ ویزا
۱۴- عدم وجود تبعیضهای اجتماعی، دینی و با نژادی
۱۵- داشتن تنوع آب و هوایی
۱۶- داشتن مردمان بسیار ساده، اجتماعی و خونگرم
و ….
دانستن نکات زیر درباره هندوستان شاید کمی عجیب به نظر بیاید:
۱- بزرگترین دموکراسی دنیا
۲- متنوعترین کشور دنیا از نظر فرهنگی
۳- دومین سیستم آموزشی بزرگ دنیا
۴- هفتمین اقتصاد بزرگ دنیا
۵- وجود بیش از ۳۵ میلیون نفر هندی در خارج هندوستان
۶- بیش از ۱۷ درصد از اساتید دانشگاههای آمریکا، بیش از ۲۳ درصد از اساتید دانشگاههای انگلیس، بیش از ۱۵ درصد از پزشکان در آمریکا، بیش ا ز ۲۱ درصد پزشکان در انگلیس، بیش از ۲۷ درصد از کارکنان ناسا(سازمان هوا و فضای آمریکا)، بیش از ۳۲ درصد کارکنان و مدیران شرکت مایکروسافت، بیش از ۲۶ درصد کارکنان IBM و بیش از ۱۷ درصد کارکنان INTEL هندی هستند .
سیستم آموزشی کشور هند
سیستم آموزش در هند تشابه زیادی به کشورهای انگلیسی زبان همچون انگلستان، آمریکا، کانادا و استرالیا دارد. در اینجا به تشریح هر یک از مقاطع تحصیلی در هند می پردازیم.
مقطع پیش دبستانی
طول مقطع پیش دبستانی در هند ۱ سال بوده که از سن ۵ سالگی آغاز و تا ۶ سالگی ادامه دارد.از آنجا که آموزش در دوران کودکی بسیار حائز اهمیت می باشد از این رو سیاست های سراسری هند بر اجرای برنامه های مراقبتی دوران کودکی (ECCE) پی ریزی شده است.این برنامه در اصل به سرعت بخشیدن به فرایند جهانی سازی آموزش ابتدایی و برنامه های توسعه بانوان نیزکمک می کند.
مقطع ابتدایی (دبستان)
تحصیل در مقطع ابتدایی در کشور هند از ۶ سالگی شروع می شود و تا ۱۴ سالگی ادامه دارد. این مقطع جمعا متشکل از ۸ سال تحصیلی می باشد. که در آن کودکان رده سنی ۶ تا ۱۴ سال تحت پوشش قرار می گیرند و از کلاس اول ابتدایی شروع شده تا پایه هشتم ادامه دارد. مقطع ابتدایی خود به دو قسمت آموزش ابتدایی ۵ ساله اول و ۳ ساله بعد از آن تقسیم می شود.
یک سال کامل تحصیلی در مقطع آموزش ابتدایی در هند شامل ۲۰۰ روز کاری می شود که از ابتدای تابستان آغاز شده و تا تابستان سال بعد ادامه دارد. از جمله برنامه های آموزشی در مراکز ابتدایی ۵ ساله می توان به آموزش های محیطی، کار و فعالیت های بهداشتی، تربیت بدنی، علوم اجتماعی، هنر و آموزش یک زبان خارجی به غیر از زبان مادری اشاره دارد.
متقاضیان مقطع لیسانس :
متقاضیان این مقطع بایستی دارای مدرک پیش دانشگاهی(ترجیحأ معدل بالای ۱۳)باشند.هزینه تحصیل در هندوستان این مقطع سالانهبین۶۰۰ نا۸۰۰دلار برای رشته های علوم انسانی و ۱۰۰۰ تا ۲۵۰۰ دلار برای رشته های مهندسی و مدیریت می باشد لازم به ذکر است امکان گذراندن دوره های زبان قبل از شروع دانشگاه یک ترم یا دو ترم وجود دارد .زمان اصلی ورود به دانشگاه در سپتامبر (شهریور ماه) و زمان دوم در ژانویه (دی ماه) می باشد .
متقاضیان فوق لیسانس :
متقاضیان این مقطع می توانند به زبان انگلیسی تحصیل نمایند که طول این دوره ۲ سال می باشد . متقاضیان بایستی دارای مدرک لیسانس(ترجیحأ با معدل بالای ۱۴) و نمره زبان حداقلIELTS 5 باشند یا در دوره های آمادگی برای دانشگاه شرکت نمایند.هزینه تحصیل در هندوستان در این مقطع برای رشته های علوم انسانی سالانه بین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰دلار و برای رشته های مهندسی و مدیریت ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ دلارمی باشد .
متقاضیان دکتری:
متقاضیان این مقطع بایستی دارای مدرک فوق لیسانس(ترجیحأمعدل بالای ۱۵) و ielts 6 باشندکه طول این دوره ۳ تا ۴ سال می باشد. هزینه تحصیل در هندوستان در این مقطع سالانه برای رشته های علوم انسانی ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ دلار و برای رشته های مهندسی ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ دلار می باشد.متقاضیان بایستیویزای تحقیقاتی گرفته و به کشور هندوستان سفر کنند. قابل توجه اینکه اخذ ویزای هند برای مقطع دکترا گاها تا ۱ سال به طول میکند.
متقاضیان کالجهای زبان:
متقاضیان در هر سطح زبان می توانند در کالجهای انگلیسی و کلاسهای فشرده و معمولی در کشور هندوستان و در شهر دانشگاهی پونا ثبت نام نمایند.
هزینه های تحصیل ۹۰ هزار روپیه معادل حدودی ۱۷۰۰ دلار آمریکا
هزینه خوابگاه سالانه ۹۰ هزار روپیه میباشد.
شرایط تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در هند
نخستین پیش نیاز برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های هندوستان برای رشته های پزشکی و دندانپزشکی ، داشتن مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی تجربی است . اگر شخصی مدرک دیپلمش ریاضی باشد ، باید حتماً مدرک پیش دانشگاه خود را در رشته ی تجربی گرفته باشد تا بتواند مراحل بعدی پذیرش را طی کند .
مرحله ی بعدی شرکت در آزمون NEET یا National Eligibility cum Entrance Test یا آزمون ورودی شایستگی ملی است که از سال ۲۰۱۶ برای همه ی متقاضیان بین المللی در شهرهای گوناگون هند در تاریخ ۶ ام ماه می برگزار می شود . مفاد این آزمون از درس های زیست شناسی ، شیمی ، فیزیک و ریاضی با تعداد ۱۸۰ سوال تستی از هر سرفصل و به زبان انگلیسی است .
۶ ماه پیش از تاریخ آزمون NEET ، کلاس های آمادگی آن و همچنین کلاس های آمادگی زبان انگلیسی برای آن دسته از متقاضیانی که نیاز به گذراندن دوره های لازم برای تسلط کافی بر زبان دارند برگزار می شود .
در نهایت با توجه به نمره ی آزمون ، حد نصاب ریز نمرات دروس پایه و همچنین ارزیابی عملکرد شخص در دوره های آمادگی آزمون ، مرحله ی گزینش شخص برای یکی از دانشگاه های هندوستان انجام می شود .
طول دوره ی تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در هند (BDS یا Bachelor Dental Surgery) 5 تا ۶ سال است که دروس دو سال اولیه آن عمومی و ۳ سال بعدی تخصصی هستند . این دروس با توجه به سر فصل های بین المللی و دروس عمومی و تخصصی رشته های پزشکی و دندانپزشکی در سراسر دنیا ارایه می شوند . سال پایانی نیز دوره کارآموزی یا اینترنشیپ در یکی از مراکز درمانی زیر نظر دانشگاه است .
هزینه زندگی و تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در هند
برای پذیرش از دانشگاه های هند نیازی به مدرک زبان نیست اما باید متقاضی آشنایی کامل با این زبان داشته باشد وگرنه حضور در کلاس های آمادگی آزمون الزامی است . این موضوع سبب افزایش هزینه ها می شود .
از میان تمام رشته های دانشگاهی در هند ، فقط برای دو رشته پزشکی و دندانپزشکی تمامی شهریه دانشگاه تا پایان دوره باید همان ابتدای ثبت نام به صورت یکجا پرداخت شود و یا گاهی در ۲ قسط پرداخت شود . میزان شهریه بسته به شهر و دانشگاه منتخب می تواند متغیر باشد . میانگین کل این هزینه برای پزشکی حدود ۳۶٫۰۰۰ تا ۴۲۰٫۰۰۰ در دانشگاه های خصوصی و برای دندانپزشکی حدود ۱۲۰٫۰۰۰ دلار است .
معمول است که جهت تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در هند ، برای دانشجویان خوابگاه در نظر گرفته نشود و دانشجویان باید خانه های گروهی اجاره نمایند . هزینه زندگی شامل خوراک و پوشاک و رفت و آمد نیز بسته به شهر محل تحصیل متفاوت است و میانگینی حدود ۲۵۰ تا ۴۰۰ دلار در ماه را شامل می شود .
گرچه تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در هند با شرایط مناسبی که دارد دلخواه و مورد پسند متقاضیان است اما انتخاب دانشگاه و به ویژه شهر محل تحصیل از اهمیت بسیاری برخوردار است .
بورسیه های تحصیلی کشور هند
بورسیه های تحصیلی هند انواع گوناگونی دارد اما مهمتر از همه بورسیههای تحصیلی ارائه شده از جانب دولت این کشور است. دولت هند بورسیههای تحصیلی زیادی به دانشجویان خارجی برای تحصیل در هند اهدا میکند. بیشتر این نوع از بورسیه های تحصیلی هند با هدف تبادل فرهنگی، اشاعه فرهنگ و گسترش ارتباطات با سایر کشورها و نقاط دنیا صورت میگیرد.
همانطور که عنوان شد، انواع گوناگونی از بورسیه های تحصیلی در هند وجود دارد و این بورسیه ها رشتههای تحصیلی مختلفی از جمله هنر، مهندسی، علوم طبیعی و غیره را پوشش میدهند. هندوستان بیشتر بورسیههایی معرفی میکند که برای دانشجویان کشورهای آسیایی هستند. البته آفریقا هم در فهرست کشورهایی که بورسیه هندی دریافت میکند، دیده میشود. در ادامه به معرفی انواع بورسیه های تحصیلی در این کشور میپردازیم.
شرایط بورسیه های تحصیلی کشور هند
هند با هدف تبادلات علمی و فرهنگی و همچنین برای جذب افراد نخبه در پروژههای تحقیقاتی و علمی خود از سراسر جهان، نیروهای واجد شرایط را برای حضور در دانشگاههای خود جذب میکند. مانند بیشتر برنامههای اهدای بورسیه، در هند هم بورسیههای تحصیلی معمولا در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد اهدا و ارائه میشوند.
در کنار دولت و وزارتخانههای مختلف آن، دانشگاههای خصوصی هم اقدام به اهدای بورسیههای تحصیلی مختلف به دانشجویان میکنند و با پرداخت هزینهای قابل قبول برای زندگی و شهریه دانشگاه، از وجود افراد نخبه به عنوان دانشجو نهایت بهره را میبرند.
بیشتر بورسیه های تحصیلی هند به شکل دولتی هستند و با هدفهای بعضا سیاسی و مؤثر بر متغیرهای اجتماعی برنامهریزی میشوند. بیشتر رشتههایی که به این سبک ارائه میشوند در زمینه فناوری و مهندسی و هنر هستند.
بورسیه عمومی فرهنگ
بورسیه عمومی فرهنگ، بورسیهای دولتی است و به افرادی تعلق میگیرد که در کشورهای آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین زندگی میکنند. این بورسیه در تمام مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ارائه میشود.
این بورسیه تحصیلی رشتههای تحصیلی متنوعی را شامل میشود، اما رشتههای پزشکی و علوم تجربی را شامل نمیشود. بورسیههای این دوره لزوما مختص رشتههای هنری نیستند و تمام رشتههای علوم ریاضی و انسانی را پوشش میدهد.
بورسیه تبادل فرهنگ
این برنامه تحصیلی هم طی تفاهمنامهای میان هند و کشورهایی نظیر جمهوری چک، سومالی، ایران، سوریه وبسیاری از کشورهای مختلف جهان، امکان تحصیل و تبادل دانشجویان کشور هند و کشورهای طرف قرارداد را فراهم میکند.
بورسیه تحصیلی آموزش صنایع دستی
این بورسیه تحصیلی به دانشجویانی از کشورهای توسعهیافته پیشنهاد میشود و هدف آن آموزش هنرهای دستی و صنایع تولیدی دستی و تولید آن در حجم گسترده است که کشورهای پردرآمد و توسعه یافته میتوانند روی این هنرها و صنایع سرمایهگذاری لازم را به عمل آورند.
بورسیه آی.سی.سی.آر
این بورسیه طرف قرارداد خاصی ندارد و به تمام دانشجویان علاقهمند به رشتههای هنری مختلف مانند موسیقی، نقاشی و هنرهای بصری در سطوح کارشناسی و بالاتر بورسیه تحصیلی ارائه میکند. دانشجویان سراسر جهان میتوانند از طریق سایت آی.سی.سی.آر برای ارسال سوابق تحصیلی خود اقدام کنند و از شرایط احراز بورسیه اطلاعات کسب کنند.
بورسیه فنی کولومبو
این بورسیه از سوی وزارت اقتصاد هندوستان به افراد در کشورهای افغانستان، بنگلادش، بوتان، ایران، ادونزی، لائوس، مالزی، میانمار، مالدیو، نپال و فیلیپین اهدا میشود. این بورسیه بیشتر مختص دورههای تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد و دکتری است.
البته بورسیه تحصیلی کولومبو در سطح کارشناسی هم به طور محدود ارائه میشود. دورههای تحصیلی از ۲ سال تا کمی بیشتر به طول میانجامند. این بورسیه در زمینه رشتههای فنی و مهندسی است و حیطه فنی را پوشش میدهد.
جمعبندی انواع بورسیه های تحصیلی هند
بورسیههای اهدایی از جانب دولت هند و یا دانشگاههای خصوصی بیشتر زمینههای فناوری و هنر را پوشش میدهد و کمتر در زمینه پزشکی اعلام میشوند. شاید یکی از دلایل این موضوع، توانمندی هند در رشتههای فنی و هنری باشد.
ضمنا نباید فراموش شود که هدف هند در ارائه بورسیههای دولتی بیشتر، برقراری تعامل، تبادل علمی و البته معرفی این کشور به جهانیان است. بیشتر هزینههای زندگی و تحصیل در این کشور پرجمعیت، با دریافت بورسیههای تحصیلی تأمین میشود.
نکته دیگری که باعث میشود سالیانه تعداد بسیار زیادی از افراد از سراسر جهان برای تحصیل به هند بروند، اقتصاد رو به رشد این کشور است که موجبات شکوفایی صنایع و استارتاپهای گوناگون را فراهم کرده است. اگر قصد تحصیل در هند را دارید، میتوانید بعد از اتمام تحصیل، روی بازار کار در حال رشد و رونق هندوستان تمرکز بیشتری داشته باشید.
مدارک لازم جهت اخذ ویزاهای هند:
کلیه مدارک باید ترجمه شده در دارالترجمه رسمی و دارای مهر تایید دادگستری و امور خارجه باشد.
مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی هند عبارتند از:
۱- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
۲- اصل و کپی پذیرش (admission) از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان
۳- اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات با تایید سفارت هندوستان
۴- ترجمه تعهد نامه مالی محضری از یکی از بستگان درجه یک
۵- پرینت حساب ضامن مالی
۶- فرم های پر شده مخصوص ویزای دانشجویی هند
۷- عکس پاسپورت سایز ۵×۵ و عکس ۴×۳ هر کدام دو عدد
۸- مبلغ مورد نیاز برای صدور ویزا
۹-ارائه گواهی صورت حساب بانکی (حساب بانکی) در هند برای متقاضیانی که برای بار دوم به بعد برای اخذ ویزای دانشجویی هند اقدام می نمایند ضروری می باشد. افرادی که برای بار اول جهت اخذ ویزای دانشجویی هند اقدام می نمایند نیازی به ارائه این گواهی ندارند اما می بایست تعهدی مبنی بر افتتاح حساب بانکی در هندوستان به سفارت بسپارند. معمولاً این ویزا دارای اعتبار شش ماهه می باشند و برای مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و کالج های زبان صادر میشود. صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.
دانشگاه های هند
تحصیل در هند با هزینه تحصیل پایین و مقرون به صرفه و با داشتن دانشگاه های بزرگ و معتبر و محیط آموزشی وعلمی پیشرفته میتواند گزینه مناسبی برای تحصیل در خارج از کشور باشد. بیشتر متقاضیان تحصیل در هند متقاضیان تحصیل در رشته های پزشکی و دندانپزشکی هستند؛ هند با داشتن ۶۸۲ دانشگاه و ۳۵ هزار کالج بعد از آمریکا و چین سومین شبکه بزرگ آموزشی در دنیا است. تعداد ۸ مورد از دانشگاه های هند در رتبه های جهانی حضور دارند؛ به ویژه دانشگاه تکنولوژی هند در زمینه تکنولوژی و مهندسی در سراسر جهان شناخته شده است. از دیگر دانشگاه های بزرگ هند میتوان از مرکز علوم بنگلور و دانشگاه مدیریت هند نام برد.
دانشگاه های مورد تأیید هندوستان
Indian Institute of Science (IISc) Bangalore
(Indian Institute of Technology Delhi (IITD
National Institute of Technology Rourkela
Tezpur University
Tata Institute of Fundamental Research
Sri Venkateswara University
(Indian Institute of Technology Bombay (IITB
Aligarh Muslim University
(Indian Institute of Technology Madras (IITM
Indian Institute of Technology Kanpur (IITK)
(Indian Institute of Technology Kharagpur (IIT-KGP
(Indian Institute of Technology Roorkee (IITR
(Indian Institute of Technology Guwahati (IITG
University of Delhi
University of Calcutta
Panjab University
University of Pune
Jadavpur University
Amrita University
Andhra University
Birla Institute of Techlogy and Science, Pilani
دانشگاه های گروه الف(ممتاز)
Indian Institute of Management
Indian Institute of Technology
Indian Statistical Institute (کلکته، دهلي)
Central Food Technical Research Institutes (CFTRI)
Indian Agriculture Research Institute (Delhi)
Indian Institute of Science (Bangalore)
Institute & University under ICAR/CSIR (In different Indian Cities)
T.I.F.R (Tata Institute of Fundamental Research) بمبئي
All National Institutes (All Institutes of National Importance) (In different Indian Cities)
دانشگاه های گروه ب (خوب)
Aligarh Muslim University (Aligarh (U.P))
All India Institute of Speech & Hearing (Mysore)
Banaras Hindu University
Bangalore University
Bharati Vidyapeeth University (Pune)
Birla Institute of Technology & Science Pillani (Rajasthan)
Cochin University of Science& Technology (Kerala)
Deccan College of Postgraduate and Research Institute (pune)
Dehradun Institute of Technology (Dehradun (H.p))
Delhi Technological University ( Formerly Delhi College of Engineering) (New Delhi)
Gokhale Institute of Politics & Economics (Pune)
Indian School of Mines (Dhanbad (Jharkhand))
Jamia Hamdard (New Delhi)
Jamia Milia Islamia (New Delhi)
Jawaharlal Nehru University (New Delhi)
Jawaharlal Nehru Technological University (Hyderabad)
Kakatiya University (Warangal ((A.P)) Biotechnology صرفا در رشته
Mangalore University
Manipal University
Manav Rachna University (Faridabad (Delhi) در رشته های : Biotechnology and Mass Comunication
Osmania University
Panjab University (Chandigarh)
Postgraduate institute of Medical Education & Research (Chandigarh)
Punjab Technical University
School of Planning & Architecture – Delhi (New Delhi)
Tata Institute of Social Sciences (Mumbai)
University of Calcutta
University of Delhi (New Delhi)
University of Hyderabad
University of Kerala
University of Lucknow (Lucknow (UP))
University of Madras
University of Mumbai
University of Mysore
University of Petroleum& Energy Studies (Dehradun (H.P))
University of Pune
University of Rajasthan
دانشگاه های گروه ج (متوسط) این دانشگاه ها صرفاً در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد میباشد:
Amity University (Noida (Delhi))
Anna University
Barkatullah Vishywavidyalaya (Bhopal)
Center for Environmental Planning and Technology University (Ahmedabad)
Dr. Bhim Rao Ambedkar University (Agra)
Gujarat University (Ahmedabad)
Jammu University (Jammu)
Karnataka University (Dharwad)
Symbiosis International University (Pune)
کارشناسان و مشاورین ما در موسسه حقوقی و بین المللی یسنا بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ اقامت دائم و گرفتن ویزا در کشور هند را ارائه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه مهاجرت می توانید با ما در ارتباط باشید.